360 מעלות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם, ולציירי הקומיקס בפרט:)

תגידו, איך מגוונים את הזווית של הציור בכל קוביה? מאיפה ההשראה לכל מיני פרספקטיבות מדהימות ו'כווני צילום' מקוריים?
חיפשתי בפורום ומצאתי המון עמודים אלופים ממש והתחשק לי להשתפשף עוד.
מה דעתכם על אשכול השראות לקומיקס? לאסוף עמודים מיוחדים ומלמדים מכל מיני בחינות, אני מאמינה שיש עוד שישמחו לפתוח את הראש לרעיונות חדשים.

וגם אם אתם נגד(:() יש לכם אולי טיפים למתחילה כמוני?

תודה ובהצלחה לכולם!

• הוסף לסימניות
אני בעד. אשכול השראה לקומיקס יכול להיות רעיון מעולה, אבל אם מעלים בו קומיקסים ''השראתיים'' באמת...
באותו ענין- מישהו מכיר אולי ספר/חוברת קומיקס אמריקאי שאפשר לקנות בלי לחשוש מדברים לא צנועים? לא משנה העלילה, אני רוצה ללמוד את הז'אנר הזה.

• הוסף לסימניות
אם כבר, בקשי בשפה שאי אפשר להבין אותה. לפעמים יש ציורים שהם בסדר, ותוכן שה' ישמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2282559:
רעיון מעולה!!!
לא מזמן פתחה דבורה קוטובסקי אשכול עם קומיקסים להשראה, אפשר פשוט להמשיך אותו...

מצוין!
קדימה, כבר יש לנו התחלה טובה.
מי שנדבו ליבו להעלות לנו חומר (ועל הדרך את רמת הציור...) נודה לו מאד מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה