4 שנים של מותק

• הוסף לסימניות
היא נראית לי יותר בת 44.
עם האף הזה והרקע הזה.
גיל 4 זה גיל מתוקקק ולא נראה פה כלל. סורי.

• הוסף לסימניות
וואו, אתה זריז וקטלני.
לגבי האף - אשמח לשמוע מה עושה אותו זקן.
מה אתה מציע לרקע? פרפרים? פרחים? הלו קיטי?

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת כך: השיער של בחורות, וכל התווי פנים משדרים גיל יותר מבוגר מגיל 4.
הרקע יכול להיות יותר צבעוני ומלבב...
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
מירי, אהבתי את סגנון הצביעה
לא כבד מדי, אבל גם יותר מסתם קו.

לי הפריע שבקווי הבסיס לא סימנת את הגבות (בעוד שאת הגומה בסנטר כן. אין בעיה איתה, רק שהיא עוד יותר בהירה מהגבות וזכתה בכל אופן לקו)

ברקע תשפריצי בצבע פסטלי ניגודי בשילוב של כמה גוונים.
יודעת מה, אפילו את הגוון הסגול הקיים, רק בלי הצבע השחור והחום הרציני--- תחליפי בגוונים שמחים יותר.

שתפי בתוצאות!
המון הצלחה, והמשך יום מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי ב;1927846:
וואו, אתה זריז וקטלני.
לגבי האף - אשמח לשמוע מה עושה אותו זקן.
מה אתה מציע לרקע? פרפרים? פרחים? הלו קיטי?

מצטער על האלימות. יש לי ילדה בת 4 והעוול זועק בשבע שפות.
האף כסימון בעלמא. אולי אפילו להעלים.
סתכלי אצל המאיירות פה מלא מזה.
בכלל הדגשת תוי פנים אצל פעוטות ותינוקים צריכה זהירות יתר. כמעט תמיד ללא קונטור אלא רק הכהיות והבהרות.
והרקע כמו שציינו פה. חי. שמח. משהו שמזכיר את הלו קיטי ולא את ההלוויה שלה.

• הוסף לסימניות
וכמובן כמובן.
מכלל לאו אתה שומע הן.
עבודה יפהפיה של מברשות.
בשער בפנים ברקע.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד - ציור מקסים! דווקא לטעמי הקו של הגבות מאוד יפה ועדין, הקו התוחם היה עושה אותה עוד יותר בוגרת. לגבי מה שאמרו שהיא בוגרת - כן הייתי מחליפה את צבעי הרקע, אבל הבגדים - החורף הם באופנה, גם לילדים קטנים. וכן, הייתי מבהירה את הקו התוחם לצבע עדין יותר בגווני החום- צבע פנים.

• הוסף לסימניות
נתתי צלצול לרפי בעיקר בגלל הגיל שנראה מבוגר הרבה מכפי גילה.
הציור עצמו מתוק והצביעה יפה. מה שנראה לי שצריך זה עידון של תווי הפנים שיהיו רכים יותר וגם לדעתי עדיף ללא קונטור מסביב.

• הוסף לסימניות
נסיון שלי...

מצטער, אבל הייתי חייב לנסות.
לדעתי עדיין לא יצא מספיק טוב, אבל שיניתי כמה דברים, ברשותך:

העלתי קצת את הפה קרוב יותר לאף, עידנתי את האף כמובן וריככתי את הגבות המאוד-רציניות שלה, קצת לא מתאים לילדה בת ארבע.

מצטער שנגעתי ביצירה המדהימה הזאת, אבל שוב, הייתי חייב...

בהצלחה!:)

קבצים מצורפים

• יעל1.jpg
    KB 256.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הציור בכללותו יפהפה. וכאן אפשר להפסיק לקרוא. הוא מקסים והילדה והאם תהיינה מאושרות.
סוף פסוק, מסך.
אם ברצונך להערות שהם בכלל לא מתחום ההתרשמות אלא בתחום האיור הדיגיטלי, בבקשה.
כנראה נצמדת מדי לתמונה. בפורטרטים דיגיטליים יש נטייה לשים את התמונה בשכבה ליד, ולזפזפ הלוך חזור. טעות. תווי פנים צריכים להזכיר, אך עדיין האיור עומד בפני עצמו. למשלהכאן,העיניים לא באותו גוון. זה נכון בטח לצילום, אבל לאיור הזה, לא. הצוואר עבה מאוווווד, כי במציאות הוא ככה, אבל באיור הוא נותן תחושה מבוגרת. העיניים והפה מצוירים קשה, מה שנקרא, בעוד השיער והאוזן ברפרוף חינני. יפה, אך מבגר, מאוד.
סגרי את התמונה, ותסתכלי על הציןר כמו שהוא. הוא צריך להתאים לכללים של עצמו. ושוב, חזרו לתחילת התגובה, ועצרו בסוף הפסקה.

• הוסף לסימניות
מחזקת את התגובה שמעלי..
המראה כרגע הוא של תמונה שעברת עליה בקווים חדים (ולא תואמים לתמונה)
כמי שמאד מאד אוהבת את הקו שלך ואת הסגנון שלך,
אני חושבת שתוכלי להוציא ציור הרבה יותר טוב בעזרת קו חופשי יותר -
ולהחליט על סגנון האיור, אם זה בקווים חזקים, מנגאיים - אז שהכל יהיה ככה, גם סגנון הצביעה, שיהיה בהיר וחזק ומנגאי.
ואם את הולכת על קו רך שזה מהמם גם - אבל סגנון אחר, אז גם הקווים צריכים להיות רכים ומכחוליים ובהתאם הצביעה.
דווקא אהבתי את הילדה לפני שיפוצי האף שלה,
אני מאמינה שזה יותר דומה למקור - אבל אם תשני או את הקו או את הצביעה,
זה כבר יעשה את הציור למה שנקרא, כבוד ליוצרת. :)
אוהבת את הקו שלך מאד.

• הוסף לסימניות
טוב... תודה לכולם שהתאמצתם לכתוב ביקורות בנדיבות ראויה לשמה!

• הוסף לסימניות
טוב שהשארת את הגרסה הראשונה, מירי - שאפו!
עדיין הצביעה מדי ריאליסטית ביחס לקו של הקונטור.
תחשבי איך היית צובעת את שכבת השחור לבן בלי התמונה מתחת.

• הוסף לסימניות
תגובה לגרסה 1.2-
בשפתים, תנסי למחוק את הקו השחור שמקיף אותם מבחוץ ותשאירי את השפתים בלי קו (אבל תשאירי את הקו הפנימי בין העליונה לתחתונה), כמו שעשית בגבות, נדמה לי שזה יעזור קצת.

• הוסף לסימניות
כדאי מאד להציץ בעבודות להשראה לצביעה של שפתיים שיראה אוטנתי לדמות וגם יפה.
בכללי מאד יפה

• הוסף לסימניות
אני ראיתי מיד שזו ילדה! לא נראתה מבוגרת, אבל באמת ישנם כמה מאפיינים שנהוג לשמור עליהם באיור ילדים, כמו שפירטו.
בתיקון נוצר עיוות של מיקומי הפה והאף וחייבים לסדר אותם למקומם. בפה אפשר להשאיר קו אמצע עדין ודק והצללה מעליו ומתחתיו כמו שהציעו קודם.
אולי גם בגבות כדאי להשתמש בקו או שערות עדינות ובהירות. הגבה שצייר ISHAI מדוייקת יותר בעיניי. מבחינת האורך והמבנה.
את הגומה בסנטר לדעתי אולי כדאי ליצור עם הצללה של כתם ללא קו. כי זה מאפיין גברי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה