• הוסף לסימניות
אני מתעלם שניה מהצוואר התפוס, וניגש לתמונה עצמה.
יש כאן תמונה די נחמדה, צילום לתוך השמש, שמפרגנת ועוטפת בחיבה כל גבעול חרדל ושיבולת שועל (בשביל החרוז), מרפרפת על התלתלים הקופצנים של הילדה ומשאירה חותם נרחב באופק של התמונה.
ובאופק הזה קורים דברים מפחידים, הרים וגבעות נלחמים על קיומם בפריים, פוצעים את הבוקה בפסגות מחודדות, ומסיחים את הדעת מהיופי של השדה והילדה.
שני מלכים לא יכולים לשמש בכיפה אחת, אני הייתי מנסה לעוף כמו גוזל ולחתוך את השמים...

• הוסף לסימניות
אני מתעלם שניה מהצוואר התפוס, וניגש לתמונה עצמה.
יש כאן תמונה די נחמדה, צילום לתוך השמש, שמפרגנת ועוטפת בחיבה כל גבעול חרדל ושיבולת שועל (בשביל החרוז), מרפרפת על התלתלים הקופצנים של הילדה ומשאירה חותם נרחב באופק של התמונה.
ובאופק הזה קורים דברים מפחידים, הרים וגבעות נלחמים על קיומם בפריים, פוצעים את הבוקה בפסגות מחודדות, ומסיחים את הדעת מהיופי של השדה והילדה.
שני מלכים לא יכולים לשמש בכיפה אחת, אני הייתי מנסה לעוף כמו גוזל ולחתוך את השמים...
וואלה,
איזו התפייטות ספרותית... (עוד מקצוע?...)
דווקא אני חושבת שההרים מאחורה לא כל כך תופסים את העין ולא מפריעים.
תמונה יפה.

• הוסף לסימניות
הלוקיישן והתאורה מושלמים!!
מרגיש לי פספוס בצילום מבחינת הזוית / התנוחה

והסיומת של החצי שרוף בגבול השמים מציקה מאד
הייתי מתקנת

• הוסף לסימניות
טוב..אז תודה לכל אחת ואחד מכם שישב וכתב שהאיר והעיר... מעריכה מאוד זה סבלנות וזמן... ואני לצערי לא כ"כ מצליחה להגיב פה בגלל המצרך הזה שנקרה זמן ;)
אז לתכלס'
חלק מההערות מקבלת לגמריי, היה בהחלט אילוצים שלא איפשרו לי לקבל בדיוק מה שרציתי.. גובה השיבולים וגובה הילדה.. וכו'
חלק מההערות חושבת שזה ממקום של מרובעות.. למשל: לפוצץ את הפנים באור זה לא כלל..
וכמו שבסטודיו לפעמים נרצה לקבל משהו אחר..דרמטי, קונטרסטי וכו'... גם בצילומי חוץ זה לא משתנה..
היה מאוד מעניין שבסוף כל אתגר היה עולה קובץ הרואו.. וכל אחת הייתה עורכת אותו.. כפי הבנת
תחשבו על זה ;)
זה היה מעניין..:)

• הוסף לסימניות
טוב..אז תודה לכל אחת ואחד מכם שישב וכתב שהאיר והעיר... מעריכה מאוד זה סבלנות וזמן... ואני לצערי לא כ"כ מצליחה להגיב פה בגלל המצרך הזה שנקרה זמן ;)
אז לתכלס'
חלק מההערות מקבלת לגמריי, היה בהחלט אילוצים שלא איפשרו לי לקבל בדיוק מה שרציתי.. גובה השיבולים וגובה הילדה.. וכו'
חלק מההערות חושבת שזה ממקום של מרובעות.. למשל: לפוצץ את הפנים באור זה לא כלל..
וכמו שבסטודיו לפעמים נרצה לקבל משהו אחר..דרמטי, קונטרסטי וכו'... גם בצילומי חוץ זה לא משתנה..
היה מאוד מעניין שבסוף כל אתגר היה עולה קובץ הרואו.. וכל אחת הייתה עורכת אותו.. כפי הבנת
תחשבו על זה ;)
זה היה מעניין..:)
תעלי אותו

• הוסף לסימניות
תמונה מהממת.
תאורה מקסימה.
דורש לי עוד קצת הפרדה של הילדה מהרקע
היא קצת נבלעת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה