כללי 5 לוגואים חדשים מהניילון

• הוסף לסימניות
פשוט אליפות! זהו, אין מה להוסיף!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
איזה כיף להתחיל ככה את השבוע!!
הלוגו הראשון - עשה לי טוב.
הלוגו השני - טוב, אין לי כח לחזור על מה שכולם אמרו....
משקפי שמש - אהבתי, אבל אמנם משדר את הקשיחות של משקפי שמש ממוצעים, אבל גברררי, כמו שאמרו.
אגם - משחק מושלם , ביצוע מטריף, רק לא כ"כ נראה לי מישהי שתעשה לי אלבום דיגיטלי, זה נראה כמו סוחרת (מצלמות) עתיקות, אפילו לך זה התחבר טוב עם עולם הרטרו (ההדמיה עם המצלמות) במקרה והיא מצלמת ילדים/משפחות. אז זה הולך רק אם יש לה סגנון וינטיג'י מובהק....
האחרון - חבל שלא קוראים לי יניב....

• הוסף לסימניות
התגובות שלכם = דלק. תודה עצומה! :)

poto12 - תודה על התגובה המפורטת! לגבי הלוגו הראשון (healeaf), לא תמיד לוגו צריך להיות מתוחכם או שנון. לעתים מספיק עלה בצורת לב כדי לשדר בריאות וטבע.

סומסומדיה - תודה רבה על תגובה מושקעת! לגבי הלוגו של אגם, נפלת קרבן להטעיית ההדמיה :) ללא ספק אצטרך לחפש הדמיה עם מצלמות מתקדמות יותר. תודה על ההארה!

• הוסף לסימניות
יכול להיות שנפלתי קרבן... אבל עדיין אני חושבת שהפונט מתחבר לעולם הישן והטוב... אבל זה לא נראה לך פונט רטרואי??(ככה אומרים?)
דבר שני,במקרה ואגם עוסקת בצילומי משפחה וילדים, בתור אמא - לקוחה פוטנציאלית, היא מפחידה אותי קצת, היא משדרת לי טיפה קשיחות, או ריבועיות מסוימת, לא נראית כמו הצלמת החמודה והזורמת שתכייף עם הילדים...

• הוסף לסימניות
ג-או-ני!

• הוסף לסימניות
אם לא תתחיל לקחת 10 אלף דולר ללוגו, נוכל כולנו לסגור את העסק :)
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
עונג צרוף
שני- הכי!
וכמו שכבר אמרו, השלישי מזכיר רכב

• הוסף לסימניות
אמהלללהההה :eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
בהחלט יפים אחד אחד

• הוסף לסימניות
הלוגו של שני - מיוחד!!!!! מדהים! אין עוד מילים!
הלוגו של eve - חזק! משחק מושלם של טיפוגרפיה. השראתי במיוחד!
(אם כי אכן מעט גברי וקשוח מידי, אולי צבע יותר נשי היה נותן את האיזון)
הרביעי - גאוני!
יש המון מה ללמוד מהגאונות שלכם בתחכום של שילוב בין טיפוגרפיה לסמל מושלם.
מאד רטרואי, אם זה הסגנון שלה אז מושלם!!!!

---
הראשון- :( פשוט מידי, נראה עוד בשלב עיבוד ראשוני ובוסרי מאד מאד. (גם מבחינת הטיפוגרפיה המאד לא מהוקצעת...) זה מפריע בפני עצמו ובולט עוד הרבה יותר לאור הביצועים האחרים שלכם...

האחרון- מעט ״גס״ מידי לטעמי, (ויחד עם השם יניב זה עושה לי תחושה לא של חנות יין אלא של בר שיכורים ;)) אבל נראה לי שעידון של עובי הפונט יתן את הטאצ׳ החסר.

• הוסף לסימניות
אינסוף תודות על התגובות המדהימות!!!

אני ממש ממש שמח שאהבתם מאוד את הלוגו של שני, אציין זאת בפני הלקוחות בהזדמנות הראשונה שתהיה לי!

אראה לנכון לציין, שכל לוגו עוצב לאחר יצירת בריף מפורט ואפיון מעמיק + ניתוח אסטרטגי ומחקר שוק + ביטוי מסרים ספציפיים בכל לוגו המותאמים לכל קהל יעד.
כנ"ל לגבי Healeaf ,EVE ואגם.

את הפונט של אגם יצרתי בעצמי לטובת עמידה בבריף.

אולי בחוץ עדיין חורף, אבל בלב שלי שיא הקיץ!
תמשיכו לחמם עם התגובות שלכם!
:)

• הוסף לסימניות
השלישי (משקפי השמש) מזכיר את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה