5d mark 2 או 6d?

• הוסף לסימניות
שלום !
אשמח לדעת מה יותר מומלץ לקנות??5d mark 2 או 6d
[אני מודעת ש5d יותר מיושן..השאלה האם זה מתבטא בהגדרות של המצלמה או בביצוע?]
ואם אפשר לפרט,
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
ברור שהמארק 5
הוא הרבה יותר מה-6d

• הוסף לסימניות
D6
אלא אם כן את צלמת אירועים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;2305868:
במארק 2 אין ודאו

ודאי שיש .

יתרונות ל6- חדישה יותר- איכות תמונה טובה יותר- פוקוס טוב יותר - WIFI
יתרונות ל5- טיפה מאסיבית יותר- יציאת סינק .

• הוסף לסימניות
אני מוכרת את ה5D מרק 2 ב3300 ש"ח - מצב מעולה!
ויחד עם עדשה פצצה 24-70 של טמרון
ב5000 ש"ח
הקונה יקבל במתנה גם:
פילטר MC, גריפ-מחזיק ליד, 2 בטריות, וכרטיס מהיר

• הוסף לסימניות
שימי לב למשקל המצלמה
לי יש 5d מארק 1 והיא כבדה רצח גם ללא עדשה

• הוסף לסימניות
אני עם מארק 2 כבר הרבה שנים והמערכת פוקוס שלה בעייתית. אני התרגלתי אבל לא ממליצה לקנות אותה. את ה6 לא מקירה. אם את רוצה מצלמה לתווך ארוך אני ממליצה על המארק 3. המחיר שלה מאוד ירד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י photosbyrik;2310260:
אם את רוצה מצלמה לתווך ארוך אני ממליצה על המארק 3. המחיר שלה מאוד ירד.

ממש לא משמעותית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י C H A N Y;2310263:
ממש לא משמעותית.
מדברת על המחיר ההתחלתי שלה שהיה מעל 15 אלף והיום פחות מ10 אלף. אפשר בכלל לקנות מארק 2 חדשה?

• הוסף לסימניות
היום 5D MARK 3 נמכרת [יד שניה] בין 6500 ל7500. כדאי לך לשקול זאת.
ניתן לבדוק ביד 2.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה