דרוש מידע 8/16 - צום לסירוגין, מניסיון בלבד

מה שחשוב זה להישקל בשעה קבועה, וביום קבוע בסוף שבוע בד''כ שוקלים יותר
אם אפשר אז עדיף גם באותו יום בחודש ,
במעקב תזונה רציני אומרים להשוות את המשקל בערך חצי שנה כזה..
אבל ה שחשוב בעיקר זה השעה והיום.

אני עושה את הדיאטה הזו כבר 4 שבועות,
בשבועיים הראשונים ירדתי 3 ק"ג ב"ה
ומשום מה בשבועיים השניים לא ירדתי בכלל, רק עליתי חזרה 2 ק"ג
איך זה יכול להיות?
לא שיניתי כלום בין השבועיים הראשונים לשבועיים השניים
אני לא מצליחה להבין איך זה.....
אשמח מאד לעזרה
תודה

אני עושה את הדיאטה כבר מפסח עד עכשיו ירדתי כמעט 10 קילו , אני לא אוכל משעה 5.00 בערב עד שעה 12.00 בצהריים , וכמובן צריכים לעשות גם פעילות ספורט אני עושה הליכות וגם התעמלות בלילה קצת , אני הולך לבריכה פעמיים - פעם בשבוע , בזמן שכן אוכלים הורדתי גם קצת סוכר אני אוכל רגיל לא ממתקים
אם מתרגלים לזה זה לא קשה בכלל ,
מי שניסה את הדיאטה או מנסה כעת, והיה לו קצת ידע על השיטה, אשמח לשמוע ממנו על תפריטים לדוגמא שהיה אוכל.
ועוד שאלה: אם לדוג' אני אוכל עדשים וחומוס (בהנחה שזה אוכל שטוב בדיאטה), אני יכול לאכול מזה גם 2 ו3 צלחות עד שאני מלא, או שצריך לאכול ארוחות רגילות?
@פ.נ @מצליחה ראיתי שאתם מזכירים את זה באשכולות קשורים
אבקש מאוד מכל התומכים/מתנגדים לשיטה הזו או לכל שיטה בכל תחום בחיים, לא להסיט את הדיון מהמטרה שלו.
תודה רבה!

אני עושה את הדיאטה כבר מפסח עד עכשיו ירדתי כמעט 10 קילו , אני לא אוכל משעה 5.00 בערב עד שעה 12.00 בצהריים , וכמובן צריכים לעשות גם פעילות ספורט אני עושה הליכות וגם התעמלות בלילה קצת , אני הולך לבריכה פעמיים - פעם בשבוע , בזמן שכן אוכלים הורדתי גם קצת סוכר אני אוכל רגיל לא ממתקים
אם מתרגלים לזה זה לא קשה בכלל ,
קשה להתרגל, זה לוקח שבועיים +
וכל הכבוד, 5 בערב זאת שעה מוקדמת מאוד!!
אני ניסיתי 7 בערב ולא שרדתי,

האם יש איזושהי קבוצה במייל שעושה את הדיאטה הזו?
אם כן, אשמח מאד להצטרף.....

עוד שאלה - אני רוצה לעשות את הדיאטה הזו - אבל אני לא יודעת איך לסדר את התפריט כדי שבזמן הצום לא אהיה רעבה...
אם יש למישהו תפריט טוב,
אשמח לקבל,

תודה רבה

האם מותר להוסף קינמון ושמן קוקוס לקפה בשעות הצום?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה