a.k.a pella 2014 ווקאלי או משולב?

• הוסף לסימניות
אחרי שהלהקה הפיקה שני שירים איסטרומנטליים, התעורר בליבי חשד, וטרם מצאתי מי שיפריך אותו!

האלבום של 2014 המתקרא: פראשריבן/Inscribed
מישהו כאן יודע אם כולו מורכב מקולות אנושיים בלבד?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הם אמנים גדולים. זה 100% ווקאלי.

• הוסף לסימניות
זה אלו שמגיירים שירים???

נכתב ע"י אביה;1577945:
אחרי שהלהקה הפיקה שני שירים איסטרומנטליים, התעורר בליבי חשד, וטרם מצאתי מי שיפריך אותו!

האלבום של 2014 המתקרא: פראשריבן/Inscribed
מישהו כאן יודע אם כולו מורכב מקולות אנושיים בלבד?

תודה מראש!

לדעתי זה אמיתי (שומעים בגיטרות דיסטורשן שלהם שהם אומרים את ההברה רא רא)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זה הקול;1580698:
לדעתי זה אמיתי (שומעים בגיטרות דיסטורשן שלהם שהם אומרים את ההברה רא רא)

באלבום הזה שלהם, יש חלקים בשירים מסוימים, שנשמע לי ממש רחוק לייצר אותם מסאונד של קול אנושי.

התלבטתי אם להעלות דוגמאות, כדאי?

ד"א,
אהבתי את ההבחנה בהברות!

• הוסף לסימניות
צריך להעלות את שני הסוגים ולהשוות

נכתב ע"י אביה;1582201:
באלבום הזה שלהם, יש חלקים בשירים מסוימים, שנשמע לי ממש רחוק לייצר אותם מסאונד של קול אנושי.

התלבטתי אם להעלות דוגמאות, כדאי?

ד"א,
אהבתי את ההבחנה בהברות!
להעלות את הווקאלי ואת האינסטרומנטלי - אבל באותו סגנון והרכב כמה שיותר דומה ופשוט להשוות...
ד"א אני מאמינה שאפשר להגיע לרמה כזאת בווקאלי- מוסיפים את האפקטים של הכלים המקוררים, לדוג' לבייס דרם- מוסיפים עובי ע"י הוספת תדרים נמוכים, לגיטרות- הם מוסיפים דיסטורשן לקול האנושי וכו'. מה שכן- המון אלמנטים הם דגימות קול שמנגנים אותם בלופים- מקליטים דגימה של סנר, של הי אט ואח"כ "מתופפים" אותם... יש לי אח שמחכה כמעט כל צליל בעלום בצורה מדהימה (כלים כמו תופים,בראסים,חליל, ציוצי ציפורים מסוימות, וכו', ואם יהיה לי זמן פנוי אני אקליט אותו ואני אוכיח לך שזה אפשרי עם מיקס נכון כמובן...)

• הוסף לסימניות
האלבום שציינת הוא כלל לא של להקת א.ק.א פלא והוא לא ווקאלי!
כתוב עליו "מהיוצא והמפיק של א.ק.א פלא", אבל זה לא שלהם.

פירוט כאן:
http://mostlymusic.com/products/various-inscribed

• הוסף לסימניות
יש להקה נוספת בשם six13 או תרי"ג שהם וואקאלי לגמרי ומאד יפה

• הוסף לסימניות
ברור שזה מעובד, גם הקולות הווקאליים..
אבל באמת יש כאלה שהם אמנים בזה- גם ללא עיבוד
בלי קשר, אני מאמינה שיש הרבה אלבומים שמוקלטים במעין"סמפלר"
ז"א שמעלים דגימה יחידה של קול
ואז מנגנים..

אולי תעלו, נשמע..

• הוסף לסימניות
רק בשביל הידיעה: מבחינה הלכתית, אם יעשו קולות ללא כלי נגינה ולשומע אחר העיבוד וכו' לא יורגש הבדל וישמע בצורה רגילה, הדבר אסור.

• הוסף לסימניות
אתם מסיטים את נושא האשכול.
היא שאלה לגבי אלבום ספציפי אם הוא ווקאלי, והוא לא.

היה כאן בעבר דיון נרחב לגבי המוזיקה הווקאלית של העידן החדש,
תוכלו לקרוא הרבה יותר פרטים ולשמוע הסברים מאנשי מקצוע כאן:
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=72558

• הוסף לסימניות
ואתא srool ופתר לדילמה... (כמה צפוי..)
תודה על שסרת לדרוש בשלומנו :)

ותודה לכל המגיבים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה