adjustment brush ACR/LR

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gophoto;918820:
בגרסאות קודמות של פוטושופ - עדיף לעשות את החיתוך ב ACR/LR , כי אם עובדים ("נכון") עם smart object , תמיד ניתן לתקן את החיתוך בדיעבד, בלי "לקלקל" את העריכה שכבר נעשתה.

לא ידוע לי על שיטה לשמירת העיבוד בדיוק כפי שנעשה. אני מעבדת באופן מקומי (יש לי שכבת ריקה עליה אני מבצעת צעדים של פלסטר וחותמת, ויש לי שכבות התאמה שעליהן יש מסכות פיקסליות).
ככל הידוע לי קרופ לפני ביצוע העריכה שלי - הוא קרופ בלתי הפיך.
אשמח אם תראה לי שאני טועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;919380:
לא ידוע לי על שיטה לשמירת העיבוד בדיוק כפי שנעשה. אני מעבדת באופן מקומי (יש לי שכבת ריקה עליה אני מבצעת צעדים של פלסטר וחותמת, ויש לי שכבות התאמה שעליהן יש מסכות פיקסליות).
ככל הידוע לי קרופ לפני ביצוע העריכה שלי - הוא קרופ בלתי הפיך.
אשמח אם תראה לי שאני טועה.

לא בדיוק הבנתי את השאלה.. אבל אם את רוצה לתקן את החיתוך שלך בדיעבד, אז ב cs6 את רק צריכה לבחור את הקרופ ולתקן את החיתוך (השכבות שעשית לא יפגעו מן הפעולה) ואם את עובדת בגרסאות קודמות עם smart object אז את תמיד יכולה להגיע לקובץ ACR/LR לשנות את החיתוך - ולחזור לקובץ שלך עם כל השכבות והשינויים שעשית..
כלומר הקרופ בהחלט הפיך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gophoto;919508:
לא בדיוק הבנתי את השאלה.. אבל אם את רוצה לתקן את החיתוך שלך בדיעבד, אז ב cs6 את רק צריכה לבחור את הקרופ ולתקן את החיתוך (השכבות שעשית לא יפגעו מן הפעולה) ואם את עובדת בגרסאות קודמות עם smart object אז את תמיד יכולה להגיע לקובץ ACR/LR לשנות את החיתוך - ולחזור לקובץ שלך עם כל השכבות והשינויים שעשית..
כלומר הקרופ בהחלט הפיך!

אני לא מדברת על הכלי החדש והמגניב ל CS6. (אין לי CS6, אבל בהחלט מעניין לקרוא שזה קיים. תודה על העדכון בנושא.)
אני מדברת על CS5.

אני מכירה את השימוש בsmart object רק כשכבה חדשה בקובץ קיים, ובעצם שכבה שלא ניתן לבצע עליה שינויים (חוץ מפילטרים חכמים).
אני צריכה לנסות לראות איך העבודה עם קובץ שהוא כולו smart object, לא כשכבה נפרדת בקובץ פיקסלי רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה