מידע שימושי ADR פוליסות ביטוח של זקנים מחו"ל

• הוסף לסימניות
יש לי אצלו פוליסה, ואני קצת חושש.
אחרי 4 שנים אף פוליסה לא מומשה
אין אפשרות לדעת מי שאר חברי הפוליסה וכמה חברים בכלל יש
כשקניתי את הפוליסה היה לו ליווי של משרד עו"ד שומרון שידוע ומוכר
כיום הוא עזב אותו ולקח עו"ד אנונימי מארה"ב
למישהו יש מידע עליהם?
יש כאן עוד משקיעים אצלו?

• הוסף לסימניות
באמת מוזר מאוד שאף אחד מהקבוצה שלהם לא מת כבר 6 שנים....

גם לא בקורונה

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי שם פוליסה וזה באמת מוזר ומלחיץ

• הוסף לסימניות
גם לי יש שם פוליסה ובאמת מעניין שאלתי את עצמי בתקופה האחרונה איך יכול להיות שבאמריקה מתו כל כך הרבה אנשים ושם לא מת זקן אחד מהפוליסות האלה

• הוסף לסימניות
באמת מוזר,
גם אני חשבתי שבגלל הקורונה לפחות ימותו כמה זקנים שם, אבל עשיתי בדיקה והבנתי שזה בדיוק ההפך, וגם התמותה השנתית לא עלה יותר מהממוצע של כל שנה.

גם חברות הביטוח פחדו מזה,
אבל הם פרסמו שהם משלמים עכשיו בתקופת הקורונה הרבה פחות ממה שהם חשבו שהם יצטרכו לשלם עקב הקורונה, בגלל שרוב המתים הם אנשים עניים יותר שלא קונים פוליסות מסוג זה.

מצורף קישור מאתר כלכליסט:
על פי דיווח בוול סטריט ג'ורנל, חברות הביטוח בארה"ב משלמות הרבה פחות פיצויים לנפגעי הקורונה מכפי שצפו בתחילה. הסיבה: רוב המתים מהנגיף הם בני מיעוטים שלא מחזיקים בביטוח חיים או קשישים שהפוליסה שלהם נמוכה באופן יחסי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה