AVI לא מזוהה בפרמייר

• הוסף לסימניות
הביאו לי לצרף לסרט קובץ AVI שצולם במצלמה ביתית קנון כלשהי.
הWMP מנגן אותו. אל כשאני מכניס אותו לפרמייר הסרט לא רץ, רק הקול.

אני מניח שצריך להמיר אותו או לקודד אותו אחרת.
למישהו פתרונים?

• הוסף לסימניות
אני ממליצה לך בחום להמיר את הקובץ לפני שתכניס לפרימייר, כל קבצי מצלמה דיגיטאלית עושים בד"כ המון בעיות בעריכה, עדיף להמיר אותם לפני העריכה, ואז לעבוד עליהם חלק, מאשר להסתבך איתם אח"כ.

• הוסף לסימניות
לבדוק איזה קודק הקובץ

1- יש תוכנה בשם GSpot.exe שבודקת איזה קודק הסרטון
(כשיש את שם הקודק )
2- חיפוש בגוגל והורדה.

3- התקנת הקודק החסר

ואח"כ אפשר להמשיך לעבוד על/עם הקובץ ללא בעיות!

(אפשר לעשות את החיים קלים....)

• הוסף לסימניות
גם לי זה תמיד קורה וכשאני ממירה לwmv זה בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;516660:
הביאו לי לצרף לסרט קובץ AVI שצולם במצלמה ביתית קנון כלשהי.
הWMP מנגן אותו. אל כשאני מכניס אותו לפרמייר הסרט לא רץ, רק הקול.

אני מניח שצריך להמיר אותו או לקודד אותו אחרת.
למישהו פתרונים?
לפורמט הAVI יש כמה מאות קידודים שונים. אם תתקין את הקודק של המצלמה, הסרט אמור לעבוד גם בפרמייר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;516862:
לפורמט הAVI יש כמה מאות קידודים שונים. אם תתקין את הקודק של המצלמה, הסרט אמור לעבוד גם בפרמייר

גם לי יש את אותו בעיה ב AVI

• הוסף לסימניות
יש לי תחושה של 70% מחברי הפורום הזה אין מושג מה זה AVI...
טוב... אני ינסה להסביר את זה בקצרה, למרות שזה נושא ארוך מאוד.
AVI ר"ת Audio Video Interleave פותח ע"י מיקרוסופט בשנת 1992 והוא מכיל אודיו ווידאו מסונכרנים. הרעיון זה שוינדוס יודע לנגן אותם.
כשאתם יוצרים קובץ AVI (ע"י תכנת עריכה/המרה או ע"י מצלמה שיוצרת קבצים, או בדגימה מקלטת וכדו') המכשיר שיוצר את הקובץ מקודד אותו בצורה מסוימת שדוחסת את משקל הוידאו. הקידוד זה בעצם חישוב מתמטי שדוחס את משקל הסרט. וינדוס לא מכיר את כולם ולכן מצלמות או מכשירי דגימה מסוימים דורשים התקנת מקודד על מנת שוינדוס או תכנת העריכה יזהו את הדחיסה.
זה הסיבה שללא חבילת מקודדים מותקנת, לא תוכלו לצפות בסרטים שאתם מורידים מהאינטרנט. כמובן הם בפורמט AVI.. אבל בדחיסה חזקה..
AVI Uncompressed ישקול למעלה מ30 ג'יגה לשעה גלם.

• הוסף לסימניות
ולפותח האשכול:
דובי נתן לך את הפיתרון הכי טוב שיכול להיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה