דרוש מידע Baby Jumper \ (מקפצה לתינוקות?!)

• הוסף לסימניות
איך קוראים לזה בעברית?
איפה אפשר להשיג באיכות טובה ובמחיר בערך עד 200 שח? אשמח מאד להמלצות מניסיון. לא משנה חנות\ אתר.
(בדקתי באמזון אבל אני רוצה את זה למתנה ולא רוצה פשלות עם האיכות)
תודה!
**
למי שלא מכירה- מוצר מומלץ מאד מאד. מתאים לילדים שמחזיקים את עצמם- בערך גיל 5 חודשים, מאפשר לילד להתסתכל סביב ולהשתתף במה שקורה בבית...
1672685967150.png
1672686001701.png

• הוסף לסימניות
אני קניתי בפריש לפני כשנה באיזור ה200 ש"ח

• הוסף לסימניות
יכולה לשדרג לכם את המתנה?
לזה:גאמפר
זה נייד, אפשר להעביר מחדר לחדר (אמנם צריך קצת למרן כי זה קצת יותר רחב מפתח דלת סטנדרט, אבל אפשרי)
לא הורס את המשקוף
ומלא בצעצוים אורות וצילילם
זה הבייביסיטר הפרטי שלי....
ממליצה בחום!
(אישית יש לי של חברת פישר פרייס אבל הוא עולה כאן בארץ מעל 700 ש"ח ונראה ממש כך,
שימו לב גם דגמים שלא כל החיבורים הם קפיציים אלא רק האחוריים - שזה לדעתי חבל על הכסף
לא קופץ בכלל - כמו זה:רק האחורי קפיצי)

• הוסף לסימניות
מוצר מצוין, מכירה מקרוב, הילדים נהנים בטרוף,

אבל הבנתי שזה יכול לגרום לאיחור בהליכה, (משו בברכיים)
כה לפחות קרה אצל אחיינים שלי

• הוסף לסימניות
אני קניתי בפריש לפני כשנה באיזור ה200 ש"ח
איפה זה?
יכולה לשדרג לכם את המתנה?
לזה:גאמפר
זה נייד, אפשר להעביר מחדר לחדר (אמנם צריך קצת למרן כי זה קצת יותר רחב מפתח דלת סטנדרט, אבל אפשרי)
לא הורס את המשקוף
ומלא בצעצוים אורות וצילילם
זה הבייביסיטר הפרטי שלי....
ממליצה בחום!
(אישית יש לי של חברת פישר פרייס אבל הוא עולה כאן בארץ מעל 700 ש"ח ונראה ממש כך,
שימו לב גם דגמים שלא כל החיבורים הם קפיציים אלא רק האחוריים - שזה לדעתי חבל על הכסף
לא קופץ בכלל - כמו זה:רק האחורי קפיצי)
תודה.
זה לזוג צעיר, חוששני שביחידות אין ככ מקום...
מוצר מצוין, מכירה מקרוב, הילדים נהנים בטרוף,

אבל הבנתי שזה יכול לגרום לאיחור בהליכה, (משו בברכיים)
כה לפחות קרה אצל אחיינים שלי
יש לך מקור יותר ברור? בחיים לא שמעתי על כזה דבר!
תודה!

• הוסף לסימניות
בלת"ק

רק גרקו

ועם הבולם זעזועים בחישוק

יש כל מיני בשוק

חלקם ממש מסוכנים כי לא יציבים או לא שומרים על שווי משקל

במשך שנים השתמשתי עם הגרקו , היה מעולה .

בהמשך יצא לי לראות מחברות אחרות ואז רק ידעתי להעריך שגרקו אכן דגם מעולה

(נכון ללפני 6 שנים , אין לי מושג מה קורה היום )

לי היה מארה"ב

אגב, זה חסך לי פיזיוטרפיה ברגליים לילד שהיה לו טונוס גבוה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה