Black is my happy color

• הוסף לסימניות
כמה פשוט וככה קריטי, פשוט ללחוץ ctrl s
הרבה מאוד פעמים זה קורה לי אפילו בטעות כשאני עושה ctrl D בשביל לבטל 'לאסו'...
והרבה פעמים סתם כך אני עושה אוטומטית ctrl D ctrl s, הרי ה-S וה- D גרות במקלדת ממש בשכנות...
צודקת כנראה שלא יצא לי ליפול בטעות על הS עד עכשיו..
תודה על העצה

• הוסף לסימניות
רגע אז במה ציירת אותם??
שתפי
(וראי את עצמך מורחקת בזאת מצ"פ)
היי היי אני המקימה של הקבוצה להזכירך!
והמטבעות אצלי!
את לא יכולה להרחיק אותי ליידי!
:confused:
בנוגע לתוכנה,
סתם עשיתי גיחה קטנה לקליפ סטודיו לא איזה משהו מיוחד :)

• הוסף לסימניות
לזה אני קוראת בגידה
לא רואה את זה ככה..
זה כמו להגיד שאם את מציירת ידני את בוגדת בצ״פ. :)
אני אוהבת לשנות מדי פעם ולצייר בתוכנות אחרות סתם בשביל הריענון
אבל עדיין התוכנה האהובה עלי בתבל מליהם היא פוטושופ..:cool:

• הוסף לסימניות
כתבתי תבל וישר עלה לי הפסוק מתהילים :)
בכל בארץ יצא קום ובקצה תבל מליהם..
פירוש המלבי״ם:
בכל, וגם שהגדה זו אינה מיוחדת במקום [בְדוכתא] פרטי כי היא מתפשטת בכל המקומות שאף בכל הארץ הבלתי מיושב יצא קום, כי הקו אשר נטה הבורא ית' על בנינו הכללי התפשט על כל הארץ והיא מכלל הבנין ותלויה על בלימה נמשכת בקו המושך בין השמים הסובבים ומושכים אותה מכל צד במאמרו של בורא כל, ובקצה תבל שהוא החלק המיושב שם יצאו מליהם, כי שם כל הברואים והנמצאים ימללו מלים ויגידו חכמת אלהים ותכונתו. - לשמש עתה יתחיל לבאר איך [שייכא] נעשו בחכמה ובתכלית השלימות, הנה לשמש שם אהל בהם שממנה יצא האור והחיים לכל הגרמיים אשר תחתיה וביחוד אל כדור הארץ, שהיא תתן אור וחיים בין לצמחים בין לבע''ח, וה' ערך מהלכה בחכמה נפלאה עד שיתפשט אורה בכל כנפות הארץ, כי.

• הוסף לסימניות
אני בד"כ...
פוטושופ נותנת תחושה הרבה יותר אומנותית ונוחה...
לי לפחות...
גם אני משום מה יותר התרגלתי לזה רק עניין אותי מי עוד חושב כך ועוד סיבות למה אפשר להסתדר עם פוטושופ מצויין ולא צריך מנגה

• הוסף לסימניות
גם אני משום מה יותר התרגלתי לזה רק עניין אותי מי עוד חושב כך ועוד סיבות למה אפשר להסתדר עם פוטושופ מצויין ולא צריך מנגה
אלא אם כן מבקשים ממני קומיקס לשילשום...
ואז.
רק אז.
אני עובדת במנגה-כולל צביעה כי זה פשוט יותר מהיר...

• הוסף לסימניות
אתם מציירים רק בפוטושופ?
אני הכי אוהבת את פוטושופ ומשתמשת בה
אבללללל
אני חושבת שטוב להחליף מדי פעם תוכנות או tool כי זה תורם לשיפשוף ולשיפור.

• הוסף לסימניות
אני הכי אוהבת את פוטושופ ומשתמשת בה
אבללללל
אני חושבת שטוב להחליף מדי פעם תוכנות או tool כי זה תורם לשיפשוף ולשיפור.
מה שאמרתי... בגידה
מהיום לא תקבלי יותר הודעות על המפגשים הסודיים שלנו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה