brass חסידי

• הוסף לסימניות
אם אפשר בבקשה.
אשמח שתשלח גם למייל הזה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה.

• הוסף לסימניות
יש לי דגימת בראס של קטרון ואשמח לתת לך בחינם תן לי כתובת של גימייל ואשלח לך לשם
לגבי שאלתך השניה אין לי מושג יש לי pa900 סורי
לגבי השאלה השלישית עד כמה שידוע לי פשוט תלחץ mute על הכינורות למטה בצד ימין כמו בתמונה המצורפת
אגב מה לגבי הכיונורת לשיר שמע ישראל אמרת שיש לך מלא סטים של קורג ואולי אני ימצא באחד מהם את מה שאני מחפש אמשח אם תעזור לי בזה בבקשה!

אשמח אם תשלח גם למייל זה <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אם אתה רוצה את הדגימה של הבראס או את הסט של קורג כי את הדגימה של הבראס גם אני בקשתי ולא אני זה ששלחתי את זה?

• הוסף לסימניות
יש לי דגימת בראס של קטרון ואשמח לתת לך בחינם תן לי כתובת של גימייל ואשלח לך לשם
לגבי שאלתך השניה אין לי מושג יש לי pa900 סורי
לגבי השאלה השלישית עד כמה שידוע לי פשוט תלחץ mute על הכינורות למטה בצד ימין כמו בתמונה המצורפת
אגב מה לגבי הכיונורת לשיר שמע ישראל אמרת שיש לך מלא סטים של קורג ואולי אני ימצא באחד מהם את מה שאני מחפש אמשח אם תעזור לי בזה בבקשה!
יכול לשלוח גם לי בבקשה ??
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אפשר גם את הדגימה של הבראס

• הוסף לסימניות
במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה