דרוש מידע Canon G9X - בבקשה אם תוכלו לעזור בכמה פרטים

• הוסף לסימניות
חשוב גם לדעת של-G9 אין זום גדול.
אם מחפשים מצלמה שתצלם מרחוק ילדה במסיבת סידור על הבמה, היא פחות תתאים.
זום גדול זה גם עדשה פחות איכותית, בגלל מורכבות העדשה.
לא סתם צלמים משתמשים בעדשות 24-70 וכד' ולא מתקרבים לעדשות 24-200.

• הוסף לסימניות
זום גדול זה גם עדשה פחות איכותית, בגלל מורכבות העדשה.
לא סתם צלמים משתמשים בעדשות 24-70 וכד' ולא מתקרבים לעדשות 24-200.

נכון.
ולכן למקצוענים-חובבים, עדיפה סדרת ה-G, עם העדשה המדהימה (יחסית לקומפקטיות), והחיישן הגדול.

אבל אנשים שלא מתעניינים במיוחד בצילום, ולא מתמצאים בהגדרות ובאיכויות של עדשות, יכולים מאד להתאכזב כשהם יגלו שב-G אין אפשרות לצלם את הבת שלהם במסיבת בת מצווה מקרוב.

• הוסף לסימניות
קניתי את ה- G9 בחו"ל ב- 360 $ וב- 70$ נוספים קניתי אחריות של MACK
שהיא אחריות בינלאומית (יש להם מעבדה בת"א שלוקחת אחריות על תיקונים וכו')
אחד הילדים הפיל את המצלמה על הריצפה והיא שבקה חיים, ניגשתי עם האחריות למעבדה בת"א
והם חזרו אלי לאחר שבועיים שאין אפשרות לתקן ויש לי צ'ק זיכוי לקניית מצלמה חדשה!!
אז ה"אחריות" של קראט בארץ לא שווה הרבה, כמו האחריות של MACK שאגב, ניתן לרכוש אותה בארץ , רק לוקחים עליה פה משהו בסביבות ה- 360 ש"ח.
ובנוסף- הסבירו לי בחנות בחו"ל כמו שכתבה רותי קפלר למעלה, שאין לה זום ארוך בכלל , אבל מבחינת חדות- היא מצלמה מספר 1.
ממליצה עליה בחום!!

• הוסף לסימניות
קניתי אותה ב 1100 ש"ח דרך יד 2
מישהו שנסע לטיול ולא הסתדר עם המצלמה השתמש בה שבוע
כדאי לנסות לחפש

• הוסף לסימניות
קניתי את ה- G9 בחו"ל ב- 360 $ וב- 70$ נוספים קניתי אחריות של MACK
שהיא אחריות בינלאומית (יש להם מעבדה בת"א שלוקחת אחריות על תיקונים וכו')
אחד הילדים הפיל את המצלמה על הריצפה והיא שבקה חיים, ניגשתי עם האחריות למעבדה בת"א
והם חזרו אלי לאחר שבועיים שאין אפשרות לתקן ויש לי צ'ק זיכוי לקניית מצלמה חדשה!!
אז ה"אחריות" של קראט בארץ לא שווה הרבה, כמו האחריות של MACK שאגב, ניתן לרכוש אותה בארץ , רק לוקחים עליה פה משהו בסביבות ה- 360 ש"ח.
ובנוסף- הסבירו לי בחנות בחו"ל כמו שכתבה רותי קפלר למעלה, שאין לה זום ארוך בכלל , אבל מבחינת חדות- היא מצלמה מספר 1.
ממליצה עליה בחום!!
אפשר קישור הכוונה לאיפה קנית? בודק עכשיו את האחריות ב mack. פעם ראשונה שמעתי עליהם . תודה

• הוסף לסימניות
]
אני . ביקשתי קישור מזה שקנה g9. מאירופה. בארץ המחיר 2000 שקל
קניתי בארה"ב ולא באירופה, וזה היה ב black friday לא יודעת כמה הם לוקחים על זה תמיד ובטח לא כיום (קניתי אותה לפני 3 שנים...)
אם אתם רוצים לבדוק קניתי בחנות בשם פוקוס בברוקלין

• הוסף לסימניות
קניתי בארה"ב ולא באירופה, וזה היה ב black friday לא יודעת כמה הם לוקחים על זה תמיד ובטח לא כיום (קניתי אותה לפני 3 שנים...)
אם אתם רוצים לבדוק קניתי בחנות בשם פוקוס בברוקלין
אופסי... אין לי מושג למה הבנתי אירופה...
אני מבין שקניתם פיזית בחנות ולא עם משלוח.
מה לגבי עברית במצלמה? קיים?!

• הוסף לסימניות
הי,
למשהו יש הוראות הפעלה של G9 בעברית?
לא הצלחתי למצוא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה