• הוסף לסימניות
שהיא חדשה.
טווח הזום שלה הוא כמעט ללא מתחרים.

למי שלא זקוק לטווח הזום הזה יכול לקבל תוצאות איכותיות יותר במחיר הזה.

• הוסף לסימניות
אני כבר רכשתי מצלמה כזאת והיא צריכה להגיע אליי בימים הקרובים אפשר ליצור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תברר באתר זאפ, ובטוחני שתמצא שם מידע מצויין אודותיה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! אני בת אגב, ורציתי חוות דעת של מישהו מקצועי ולא רק של מישהו שמנסה למכור לי..

• הוסף לסימניות
קודם כל לא עושים עליה שום מבצעים הפכתי תשוק - זה בגלל שאין לה אחריות של קראט זה זול
דבר שני המצלמה הזאת ניראת לעניי טובה ממש מתקרבת למקצועית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י aviaviavi;650889:
קודם כל לא עושים עליה שום מבצעים הפכתי תשוק - זה בגלל שאין לה אחריות של קראט זה זול
דבר שני המצלמה הזאת ניראת לעניי טובה ממש מתקרבת למקצועית

שוב.
בטווח הזום- היא נהדרת.
באיכות התמונה באורכי מוקד "נורמליים"- יש טובות הימנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria;647500:
מישהו יודע איך המצלמה הזאת?

http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/canonSX40
זה שעושים אותה במבצעים אומר עליה משהו?...

הסידרה הזאת של קנון מצויינת!!!
הדגם הנ''ל הוא שיפור של הדגם הקודם ה
sx30 המצויין
הייתי מחכה קצת עד חנוכה, גם כי בד''כ בחגים עושים מבצעים וגם כי יהיו יותר
חוות דעת על הדגם הספציפי החדש הזה
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה