carters מי מכיר?

• הוסף לסימניות
האם אתם יודעים למה כוונתם כשהם אומרים על בגד שהוא עשוי מ-100% cotton jersey?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
כותנה ג'רסי זה כותנה דקה נעימה
בדקתי בחולצות שאני רכשתי שכתוב עליהן כך וזה ממש כמו כותנה רגילה לא רואה משהו מיוחד כנראה סוג התפירה והגימורים

ואגב כשקונים בקרטרס אפשר לצבור כסף ולקבל החזר מסכום מסוים באחד מאתרי ההחזר, לדוגמא EBATES
http://www.ebates.com/rf.do?referrerid=dG/1hz9Thrb+jM5GwnYFUA==

• הוסף לסימניות
carters עושים משלוח לישראל? בתשלום?

אשמח לשמוע פרטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1123836:
carters עושים משלוח לישראל? בתשלום?

אשמח לשמוע פרטים

הם עושים משלוח לישראל, ואפשר גם לקנות בשקלים ולא בדולרים.
אבל לא מומלץ, העלות מדי יקרה...

כדאי לשלוח עם חברת שילוח כמו buy2usa, או כמובן אם יש לך מישו בארה"ב לשלוח דרכו.

בכל מקרה - יש עכשיו הרבה מבצעים, (כמו 20% הנחה בקניה של 40$ ומעלה) ולקראת סוף נובמבר המבצעים עוד יותר משתלמים!
אפשר לראות את כל הקופונים כאן: http://goo.gl/mK9Yf0
פשוט להקליד בתיבת החיפוש למעלה carters

ורק אם רוצים לקבל כסף חזרה על הקניה :p...
מומלץ להירשם לאתר של הקופונים לפני שמקליקים על הקופון - כך ניתן לקבל החזר לפייפל 2.5% מסכום הקניה + 5$ מיד בהרשמה!

• הוסף לסימניות
20% הנחה בקניה של 40$ ומעלה גם במבצעים?

• הוסף לסימניות
צריך לדעת אנגלית טוב בשביל לשלוט באתרים ובכל המהלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1123959:
20% הנחה בקניה של 40$ ומעלה גם במבצעים?

אצלי זה עבד! 20% הנחה על סכום הקניה בפועל (כולל פריטים במבצע, ולא כולל פריטים מהclearance).

אחרי שנרשמים לאתר הקופונים, מחפשים את החנות שרוצים, מקליקים על הקופון, ובסל קניות מזינים את קוד הקופון במקום המיועד.

כך מרוויחים -
גם את המבצעים האוטומטיים שיש בחנות, גם את המבצע של הקופון,
וגם כסף בחזרה מסכום הקניה בפועל ישירות לפייפל.

• הוסף לסימניות
וזה יוצא כ"כ זול? תתני לי אומדן מחירים שאני יראה אם שווה להשקיע.

• הוסף לסימניות
בcarters הוא רושם לי שאין קוד מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
גם איפה שיש כן הוא לא נותן לי אולי כי אני חסומה [נתיב] ? את יכולה להעלות קוד קופון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמז;1124182:
גם איפה שיש כן הוא לא נותן לי אולי כי אני חסומה [נתיב] ? את יכולה להעלות קוד קופון?

תנסי אחד משני אלו:
cartsave
cartcode

• הוסף לסימניות
תודה, אולי יש לכם מידע על קופונים לנקסט, בנוסף למה שהיה פה בימים האחרונים, לקניה בפחות מ 250 ש"ח?

• הוסף לסימניות
====הקפצה====
אתר הקופונים שהוצע כאן תקף גם ביום שישי השחור? (זה יוצא יום שישי הבא, כן?)
יש עוד אתרי קופונים?
האם יש לכם טיפים לגבי קניות ביום שישי השחור?
האם אפשר לשלוח דרך חברת שילוח כמה חבילות כך שהסכום המצטבר הוא יותר מ70$ ובכל זאת לא להתחייב במעמ?
כמה זמן לוקח לחבילה להגיע (דרך חברת שילוח)
טיפים נוספים?
נראה שדרך האתרים האלו אפשר להשיג בגדים ממש איכותיים במחירים יותר זולים מבזאר שטראוס...
תודה על כל מידע

• הוסף לסימניות
באתר הקופונים Ebates - ההחזר הכספי על סכום הקניה בטח תקף גם בבלאק פריידי.
אחרי שנרשמים לאתר (ומקבלים מיד לחשבון 5$...) ניתן להירשם לעדכוני מבצעים שלהם.
וכך לקבל עדכונים גם על המבצעים השונים בחנויות וגם על אחוזי ההחזר לפייפל.

אגב, הרבה חנויות עושות מבצעים כבר מעכשיו - עוד לפני יום שישי השחור.
וגם באתר הקופונים יש מבצעים באחוזי ההחזר לפייפל:
לדוג' בoldnavy אחוז ההחזר הוא כעת 7% כשבד"כ מקבלים החזר של 2%.

לגבי המשלוח עם חברת שילוח - יש אופציה של איחוד חבילות וכדו'.
מצאתי כאן http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/HowMuch מידע על המחירים והשירות.

• הוסף לסימניות
דרך חברת שילוח זה יוצא מהיר מאד! אני הזמנתי נעליים, לקח להן מס' ימים להגיע מהחנות לכתובת שחברת השילוח נתנה לי, ותוך 4 ימים הן כבר היו אצלי בארץ

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על buy2usa, החבילות מגיעות במהירות של יומיים שלושה מרגע שהמוצרים נמצאים אצלהם.
צריך לשים לב מתי משתלם לעשות איחוד חבילות, לא תמיד זה כדאי. אני התייעצתי איתם פעם אחת האם כדאי לי וקיבלתי מענה מהיר ואדיב.

לגבי קניית בגדי ילדים, שמתי לב לדבר מעניין. הבדים הנפוצים הם בעיקר כותנה דקה (קייצית), פליז וקורדרוי. מה שמכונה אצלנו בד פוטר כמעט לא קיים באתרי הבגדים.
ואצלנו בארץ זה כל כך שימושי... לכן שימו לב כשאתן קונות חולצות שרוול ארוך, כמעט תמיד הן יהיו דקות.

• הוסף לסימניות
כשנכנסים לאתר הקופונים הוא נותן לבחורGift Card Bonus
במה כדאי לבחור?

• הוסף לסימניות
אם רוצים לקנות במיידי באחת החנויות המוצעות שם - תבחרו בזה,
אם לא - בגיפט כארד של Ebates - מקבלים 5$ ישירות לפייפל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה