~~Casabella כלים~~

• הוסף לסימניות
23.jpg
ארט&סטייל מינה אייזנשטארק
הכלים של קאזה בלה כמובן
והצילום תנחשו
סתם..
1 (2).jpg
16.jpg
18.jpg
21.jpg
31.jpg
12.jpg
24.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו כהרגלך!!!

נ.ב. מסקרן אותי איך יצרת את התמונה עם הנר. כי מצד אחד רואים להבה. ומצד שני פלאש משמאל.
האם סגרת חשיפה (כדי שיראו להבה...) והפלאש היה על עוצמה חזקה (כדי להאיר את האובייקטים-חזקה בגלל החשיפה הסגורה-בגלל שיראו את הנר....).
או מה בדיוק?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
פשוט אומנות בליגה!

• הוסף לסימניות
וואו!
יעל, זה מוציא מהכלים.
יש כאן חלק מהתמונות שיוצרות אשליה של תאורה טבעית.
מיוחד!!

• הוסף לסימניות
מדהים ביופיו כהרגלך!!!

נ.ב. מסקרן אותי איך יצרת את התמונה עם הנר. כי מצד אחד רואים להבה. ומצד שני פלאש משמאל.
האם סגרת חשיפה (כדי שיראו להבה...) והפלאש היה על עוצמה חזקה (כדי להאיר את האובייקטים-חזקה בגלל החשיפה הסגורה-בגלל שיראו את הנר....).
או מה בדיוק?

תודה!!!
תודה על הפירגון!

זה תמיד הקטע הגברי לברר את הענין הטכני...
נכון?
בכל מקרה, לא עשיתי שום דבר מיוחד.. בכזה צילום אני עובדת עם תאורה הכי פחות ישירה שאפשר אז לא היתה שום בעיה, השארתי הכל כמות שהוא.
שכרון חושים!
מרגישים אותם כאילו הם פה לידי! פשוט מהמם!
העברת את זה מושלם!

חיה
פשוט אומנות בליגה!
תודההה

מותר לשאול באיזה עדשה צילמת את התמונה של הטבעת?
את החבק-טבעת ואת כל התמונות צילמתי ב24-70 האהובה שלי.
וואו!
יעל, זה מוציא מהכלים.
יש כאן חלק מהתמונות שיוצרות אשליה של תאורה טבעית.
מיוחד!!
ציפי תודה! זה בדיוק האשליה שרציתי ליצור.. איזה כייף.

• הוסף לסימניות
תודה על הפירגון!

נכון?
בכל מקרה, לא עשיתי שום דבר מיוחד.. בכזה צילום אני עובדת עם תאורה הכי פחות ישירה שאפשר אז לא היתה שום בעיה, השארתי הכל כמות שהוא.
]

צודקת.
אני מטבעי מאוד נוטה להסתקרן ולהבין טכניקה.
הייתי אומר 80-85% טכניקה והשאר אומנות.
בכל אופן תודה על התשובה!!!

• הוסף לסימניות
אומנות, כמה עומק יש פה, תאורה מדהימה!.
שימי לב שהזוית לא ישרה לגמרי, באת טיפה מהצד, וזה טיפה מציק, ממש בקטנה.

• הוסף לסימניות
תודה על הפירגון!

נכון?

לא לא לא זה לא קטע גברי. אני אשה ואני צלמת ומתעניינת בצילום. וצילום זו אומנות וגם טכניקה. והשאלה היתה במקומה, ועדיין לא הבנתי את התשובה שלך, יעלי, מה זה השארתי הכל כמות שהוא?
בד"כ כשיש שילוב של תאורה סביבתית (הנר) ותאורת סטודיו, זה מצריך צילום במהירות תריס איטית. או שיש טכניקות אחרות. אז זה כן מעניין, איך צילמת את זה? והתמונות - יפות כמובן![
/QUOTE]

• הוסף לסימניות
מישהו אמר שהשאלה לא היתה במקומה?
משפט מחויך זה הכל
לא להכנס לפאניקה
הכונה שהעמדתי את התאורה איך שהעמדתי, ולא הוצרכתי לשנות אותה בשביל הנר.
איך העמדתי את התאורה זה עוד שאלה

• הוסף לסימניות
מישהו אמר שהשאלה לא היתה במקומה?
משפט מחויך זה הכל
לא להכנס לפאניקה
הכונה שהעמדתי את התאורה איך שהעמדתי, ולא הוצרכתי לשנות אותה בשביל הנר.
איך העמדתי את התאורה זה עוד שאלה
למה פניקה? תמיד אני כותבת פה עם חיוך על השפתיים. צילום זה דבר שגורם לי לאושר לא לפניקה. וברור שהשאלה היתה על מערך התאורה מול נתוני צילום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה