CONTACT FORM 7 7

• הוסף לסימניות
ערב טוב

אתר וורדפרס, עם טופס CONTACT FORM 7
המשתמש מכניס כתובת מייל - וצריך לקבל למייל שלו קוד הנחה (מיידי)
יש אפשרות לעשות את זה לבד? או שצריך חברות כמו רב מסר וכאלה?

תודה

• הוסף לסימניות
כן, קוד הנחה זהה לכולם
ובאמזון - הוא נותן לכל משתמש שימוש חד פעמי (לפי שם המשתמש)

• הוסף לסימניות
אז זה פשוט מאוד...
תשתמשי בmail 2
כשהטופס נשלח הוא ישלח מייל 1 אליך עם הפרטים של הנרשם, ומייל שני לנרשם עם הודעה שתנסחי מראש

• הוסף לסימניות
תודה,

האמת-אני לא יודעת מה זה mail 2, אבל מאמינה שאצליח ללמוד את זה
מדובר על קובץ JPEG שצריך להשלח במייל החוזר, שייך?

• הוסף לסימניות
בוורדפרס אתה יכול לשלוח את המייל שלך ליותר מאדם אחד באמצעות הפרדה עם פסיקים בין כתובות המייל, או לשלוח שני נוסחים שונים של אותו המייל באמצעות Mail2. הכוונה היא שמייל בנוסח 1 ישלח לנמענים מסויימים (נגיד הנרשם בטופס) ומייל בנוסח אחר לנמענים אחרים (נגיד למנהל המכירות עם הפרטים מטופס ההרשמה). הנה צילום מסך על איך להפעיל את אופציה Mail2

(תמונה בסוף הטקסט)

האופציה הזאת נחמדה אבל היא קצת מקשה על מעכב ומאד מגבילה בתחום העיצוב.
אני ממליץ בחום להשתמש בתוכנה של חברת אקטיב-טרייל כדי לייצר מיילים אוטומטיים (שירות יחסית חדש). הנה סרטון הסבר על זה:
https://www.youtube.com/watch?v=lAYKdNKvqnA

חוץ מזה בשביל לעלפשט את הדברים אתה יכול פשוט להשתמש בטופס ההרשמה של אקטיב טרייל.
יש לי אתר שאני משתמש בטופס נגלל בתחתית העמוד וזה אחד הטפסים שמביאים לי הכי הרבה לידים בחודש: יש לי תוכן רלוונטי בעמוד הזה ובסוף אני מציע לאנשים לקבל תוכן נוסף במייל.

אגב, מצאתי בגוגל קופון הנחה לאקטיב טרייל ככה שיש להם הנחה עכשיו (:

mail2.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה