Copic multy liner 0.05

• הוסף לסימניות
בדר"כ "אנחנו" מציירות רק בהשפעת הסגנון אבל מה שמצחיק אותי שאחרי הפוסט של המנגה אין (לך) בושה להעלות באמת בסגנון נטו חחחח
קיצור, מכוער מאוד (תרג'ום: תפסיקי לגרום לי לקנא, תודה)
:D
אין חשומה בדור של היום...
לך? לקנא? חמודה, רק בגלל שאת מפחדת להעלות מנגהל'ך אחרי האשכול ההוא.... זה לא אומר שאת תצאי מזה בשלום! יאללה, מהר, כולם מחכים!

• הוסף לסימניות
ואת רואה שקיבלנו אותך נחמד, לא?
טוב אני פחות או יותר הצמדתי לכם אקדח לרקה, אבל כן... אתם נחמדים.
כמו שנאמר, תמיד השגתי עם אקדח וחיוך, יותר משהשגתי עם אקדח.

עריכה: זה הומור! הומור! הומור גרוע, אבל הומור!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא ניסית בלי אקדח כלל, תנסי ותופתעי, כי היתה שם (בנעול...) כנות ולא חיפשו אותך בפינה

• הוסף לסימניות
סה"כ עניתי לך בהומור של פרוג:rolleyes:

• הוסף לסימניות
אין חשומה בדור של היום...
לך? לקנא? חמודה, רק בגלל שאת מפחדת להעלות מנגהל'ך אחרי האשכול ההוא.... זה לא אומר שאת תצאי מזה בשלום! יאללה, מהר, כולם מחכים!

אני?? מפחדת!?? חה! חה! חה....
אפחד לא מחכה למנגה המכוערת שלי :D
וסתם שתדעי שאת מכניסה אותי לדילמה אם לצייר במחשב או עם עטים ואני לא יודעת מה לבחור זה מתסכל :confused:

• הוסף לסימניות
מה ס'תומרת, גם וגם!

טוב שניה אני אגדל עוד זוג ידיים ואחזור במכונת הזמן שלי להכפלת הזמן שיש לי...
נראה מה ילד יום :rolleyes:
(חוצמזה שיש לי ש"ב לעשות ואני מתעלמת מזה לחלוטין)

• הוסף לסימניות
אפשר לשאול מהו האשכול הידוע לשמצה?

• הוסף לסימניות
אין
שום
בעיה
להעלות
מנגה
להיפך.
האשכול ההוא ננעל אחרי הפרה של כללי הקהילה לגבי השתלחויות אישיות, ואחרי התראה, ודיון, והזדמנות שנייה.
סבבה לחלוטין להעלות מנגה, סבבה לחלוטין לתת ביקורת מקצועית.
@אריאלה+ מחכים לעבודות שלך.

• הוסף לסימניות
אין
שום
בעיה
להעלות
מנגה
להיפך.
האשכול ההוא ננעל אחרי הפרה של כללי הקהילה לגבי השתלחויות אישיות, ואחרי התראה, ודיון, והזדמנות שנייה.
סבבה לחלוטין להעלות מנגה, סבבה לחלוטין לתת ביקורת מקצועית.
@אריאלה+ מחכים לעבודות שלך.

emoji_u1f44d.png
!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה