כללי CS3 רואה ואינו נראה, CS4 פיגורי

• הוסף לסימניות
מחשב שעליו מותקנים פוטושופ ואינדיזיין, והיה גם אילוסטרייטור שמישהו מחק ידנית.
אין לי מושג אם זה היה ארוז בחבילת התקנה או מה;

הבעיה היא שהתוכנות פשוט לא מופיעות ברשימת התוכנות המותקנות. לא אדובי AIR, לא כלום.

בדקתי באיזה 5 תוכנות ייעודיות (your unistlitor, tounup, ccleener ועוד)
אף אחת מהן לא מזהה את התוכנות.
הרצתי תיקוני שגיאות רישום, וכלום.

באותו המחשב, ניסיתי להתקין CS4 מאסטר קולקשן.
ההתקנה מתחילה, ושגיאה מופיעה (אדובי בלה בלה נתקלה בשגיאה בלה בלה אנא פנה לאדובי).

זה קרה לי גם עם פרימייר CS4 שניסיתי להתקין.

מי שמחק את האילוסטרייטור, עשה את זה בגלל שהופיעה לו הודעת שגיאה עם הפעלת האילוסטרייטור. האידיוט מחק את התוכנה טכנית, היינו לא ע"י הסרה מסודרת או משהו.

ואני, אנא! אני בא!

• הוסף לסימניות
ניסיתי להתקשר לאדובי לתמיכה?

• הוסף לסימניות
ההוא התקשר ואמרו לו שתוקף האחריות על החבילה פג או משהו כזה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איזוטופ;254982:
האידיוט מחק את התוכנה טכנית, היינו לא ע"י הסרה מסודרת או משהו.

ואני, אנא! אני בא!

מילים יותר עדינות לא יזיקו...

• הוסף לסימניות
אולי תנסה להתקין מחדש CS3, ואז להסיר אותו בצורה מסודרת?

• הוסף לסימניות
השגיאות שמופיעות בהתקנת CS4 מכילים בד"כ מספר שגיאה.
אפשר לחפש עזרה באתר של אדובי לפי מספר השגיאה.

• הוסף לסימניות
YCS, תדמייין את רמת הטמטום הכללית השוררת בעולם, ואז תכפיל אותה ותרכז אותה באדם אחד.
וזה נוסח עדין.

גרפיק, אם לא הבנת; המחשב לא מכיר במציאות התוכנות. והתקנה אינה מתאפשרת.

וקרש, לא, אין מספר שגיאה. פשוט שוגה ודי.

• הוסף לסימניות
יש לאדובי כלי שמוחק את ה CS3 אם זה מה שאתה צריך/רוצה.
תבחר למטה מה שיש לך PC או MAC
http://www.adobe.com/support/contact/cs3clean.html

• הוסף לסימניות
תודה.

ונראה לכם שבעיית ההתקנה (של הCS4) קשורה לזה?

המחשב פשוט יהיה נגיש רק בשבוע הבא.

• הוסף לסימניות
הקפצה

פשוט זה די דחוף לי

בתודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה