כללי cs4| היכן ניתן לסובב את הדף לכל הכיוונים?

• פותח הנושא riki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מנטור הדגימו זאת בכנס של פרוג ואני לא זוכרת איך...

• הוסף לסימניות
אינדי': לחצן ימני על עמוד רצוי בחלון העמודים: rotate

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות זאת ולא כ'כ הבנתי מה הוא עושה??
הוא מסובב את הדף? או תמונה ?

• הוסף לסימניות
הסיבוב הזה הוא רק לתצוגה עבור נוחיות צביעה וכו, הוא נשאר ישר ומדפיס ישר...

• הוסף לסימניות
הבנתי שהוא לתצוגה אבל ניסיתי והוא לא מסובב לי כלל..

• הוסף לסימניות
בפוטושופ, גם לי זה לא עובד.
יכול להיות שזה עובד רק במקינטוש או במסך עם אפשרויות מסוימות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;303632:
בפוטושופ, גם לי זה לא עובד.
יכול להיות שזה עובד רק במקינטוש או במסך עם אפשרויות מסוימות.
זה עובד גם בפיסי - אם הכרטיס מסך מרשה.
בעדיפויות תסמן OpenGL

קבצים מצורפים

• (OpenGL.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
מה שהדגימו בכנס היה לגבי סיבוב דף העבודה באילוסטרייטור. לצורך כך יש את כלי הדף (הכלי האחרון משמאל בתחתית ארגז הכלים), ושם אפשר להגדיר דף לאורך או לרוחב, באמצעות סרגל המאפיינים.

• הוסף לסימניות
imagemaster למה הוא לא נותן לי את האפשרות לסמן אותו?

• הוסף לסימניות
לשאול בפורום לחומרה<table style="width: 1px; height: 19px;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
</td></tr></tbody></table>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה