• הוסף לסימניות
יש למשהוא מושג?
אני עובדת בבית על cs6 ובפרוג יש cs5 ואני רוצה להמשיך את העבודות מהבית בפרוג
אבל בפרוג לא נפתח הcs6 Fי יש שם cs5,

משהו יודע איך אני יכולה לשמור בcs6 על תוכנה נמוכה יותרcs5
וכך אוכל לפתוח את העבודה שלי בפרוג?
תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
משהו יודע, זה דחוףףףףףףף!

• הוסף לסימניות
פעם עשיתי את זה... ואני לא זוכרת איך?!

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שרק בתוכנות גרפיות כג' אילוס ופוטושופ זה אפשרי.
עד כמה שידוע לי בתוכנות של עריכה זה לא אפשרי.
בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
השאלה הראשונה שלך צריכה להיות לא על הגירסה אלא קודם כל איך את פותחת בפרוג קובץ של פרימייר כאשר כל החומרים המקוריים בעצם שמורים לך על המחשב בבית....
באפטר יש דבר כזה שנקרא collect האם קיים כזה דבר בפרימייר?
לגבי הגירסה, לפי מה שידוע לי באפטר הוא כן פותח גירסה אחת אחורה מאמינה שגם בפרימייר....

• הוסף לסימניות
בתוכנות גרפיות ובאפטר, יש אפשרות.
בפרימייר לא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושי א.;1872084:
השאלה הראשונה שלך צריכה להיות לא על הגירסה אלא קודם כל איך את פותחת בפרוג קובץ של פרימייר כאשר כל החומרים המקוריים בעצם שמורים לך על המחשב בבית....
באפטר יש דבר כזה שנקרא collect האם קיים כזה דבר בפרימייר?
לגבי הגירסה, לפי מה שידוע לי באפטר הוא כן פותח גירסה אחת אחורה מאמינה שגם בפרימייר....
כן
בלשונית project תבחרי בproject manager
הוא מעביר לך אותו לתיקי'ה אחת ששומרת הכל בתוכה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה