כללי D.J אלעד בן יהודה...חו"ד

• הוסף לסימניות
"חבר מביא חבר"
התקליטן הקודם היה מרוצה והביא ב"ה עוד אחד
1. קהל היעד המיגזר הכללי
2. בידוע שהלוגו קצת עמוס אך זה הכי פחות אלמנטים שהצלחתי לעשות בעוד הוא לוחץ אותי לשים רמקולים, אוזניות וכו'
הוא ביקש ממני להעלות לפורום מעצבים את העבודה כדי לשמוע תגובות אז בבקשה...

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.4 · צפיות: 8
  • 83769.jpg
    KB 236.4 · צפיות: 6
  • 83769.jpg
    KB 246.5 · צפיות: 4
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
נראה לי יותר החום/כתום
רק:
א. חסר הבלטה והגדלה ל-DJ שישר יקלטו מה העיקר.
ב. הכיתוב למטה צריך קו חיצוני או צל כהה, הוא לא מספיק בולט על הרקע הלבן/בהיר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה, אך הרקע שמתחת הלוגו מפריע לי, הוא מיותר לדעתי ..

• הוסף לסימניות
וורי נייס!!! מסוג המודעות שאני אוהבת לראות :) (כשכוונתי כמובן לחום-כתום...) .
רק הערות קטנטנות: * המילים הצבועות בלבן נבלעות ממש. אם הלכת על הצללה שתבליט אותן (למרות שזה כבר פאסה..)- עליך להדגיש אותה, או לצבוע את המילים בצבע נוגד - חום כהה מאד.
* בלוגו- הכתמים העגולים האלו רבים מדי. ובהנחה שעליהם הלקוח לא התעקש - מומלץ להוריד חלק מהם.

בהצלחה רבה! ושיבואו עוד כמה חברים :)

• הוסף לסימניות
אתם צודקים לגבי הכתב הלבן שקצת נעלם. זה בכוונה! התלבטתי אם בכלל לכתוב בעיברית. נראה לי שהאנגלית מספק אבל בכל זאת ניסתי שלא "יגנוב" את ההצגה. לגבי ה"פאסה"- בגלל זה ניסתי לטשטש גם את ההצללה, היא שם רק כדי שהאותיות לא יעלמו לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FishAir;264658:
אתם צודקים לגבי הכתב הלבן שקצת נעלם. זה בכוונה! התלבטתי אם בכלל לכתוב בעיברית. נראה לי שהאנגלית מספק אבל בכל זאת ניסתי שלא "יגנוב" את ההצגה. לגבי ה"פאסה"- בגלל זה ניסתי לטשטש גם את ההצללה, היא שם רק כדי שהאותיות לא יעלמו לגמרי.

עדיף אם כן שתתן את הכיתוב בצבע הרקע טיפה יותר כהה ממנו. כללית עבודה יפה מאד

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה!
משדרת בדיוק מה שצריכה לשדר.

יכול להיות שהייתי מנסה להנמיך קצת את הלוגו.

• הוסף לסימניות
הכתב עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 397.7 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י apple;264686:
עדיף אם כן שתתן את הכיתוב בצבע הרקע טיפה יותר כהה ממנו. כללית עבודה יפה מאד
יותר כהה אכן עדיף, לא בהיר יותר.
הצל שמאחורי האותיות גדול מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה