כללי dachooof!!!!! hamikledet!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;899511:
ze kore li harbe peamim.
ani hofchet leivrit, ve ech sheani matchila lichtov,
hu kofetz bechazara leanglit!!!
help!!!! ma osim???? :confused::eek:

גם לי זה קורה ואין לי בררה אלא לכבות את המחשב (כן, גם באמצע העבודה) ולהתחיל מתחילה...

• הוסף לסימניות
אברהם, למיטב ידעתי זה קורה רק בווינדוס 7.

• הוסף לסימניות
זה קורה אכן בוינדוס 7 דפדפן כרום גירסה 23
מישהי באחת האשכולות (בפורום איש את רעהו) כתבה לעבור לגירסת הבטא של הכרום מס 24
ומאז שב השקט והשלוה לדפדפני

• הוסף לסימניות
פתרון פשוט

יש פה איזה תוכנה קטנה שהעלו פעם, כדאי לך לחפש אותה: "בלבולון"
הוא מחזיר את המקלדת לעברית בלחיצת כפתור (משחירים את האותיות שהקלדת בטעות באנגלית, לוחצים על F12 והאותיות נהפכות לעברית גם אח"כ)
תוכנה פשוטה וקלילה

אם לא תמצאי את זה אנסה לחפש אותה אצלי

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה הרבה מאוד. אני כותבת בדפים נצמדים שעל השומר מסך בעברית, ומדביקה באינטרנט

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה קורה גם לי דיי הרבה, ולא בא לי לעבור דפדפן (עד שהתרגלתי לכרום מאקספלורר......)
מישהו יכול להעלות לפה את התוכנות שמחליפות את הטקסט מאנגלית לעברית......?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;899677:
זה קורה אכן בוינדוס 7 דפדפן כרום גירסה 23
מישהי באחת האשכולות (בפורום איש את רעהו) כתבה לעבור לגירסת הבטא של הכרום מס 24
ומאז שב השקט והשלוה לדפדפני

ניסיתי, זה יותר טוב (הטווח ארוך יותר)
אבל עדיין בכרטיסיה הרביעית זה ננעל על אינגליש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;899710:
זה קורה גם לי דיי הרבה, ולא בא לי לעבור דפדפן (עד שהתרגלתי לכרום מאקספלורר......)
מישהו יכול להעלות לפה את התוכנות שמחליפות את הטקסט מאנגלית לעברית......?

בבקשה :)
בילבולון להורדה

השימוש: להשחיר את הקטסט וללחוץ על F12. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 3a בילבולון.rar
    KB 148.4 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
אני מעולם לא נתקלתי בבעיה הזו, לא ב XP ולא ב windows 7 (אולי כי זה starter?)

• הוסף לסימניות
כדי להפוך עם F10 צריך קודם כל להתקין תוכנה בשם הפוך על הפוך. אשתדל להעלות לינק להורה בקרוב.

• הוסף לסימניות
אני לוחצת על הקישור ואז המחשב שואל אותי אם אני רוצה לשמור או לפתוח
ואז זה מופיע לי באיזה ארכיון, איך מחלצים קובץ למען ה' ולמה אי אפשר לפתוח בדרך פשוטה????? בקיצור, אם משהו יכול להסביר לי איך פותחים את התמונה המקושרת, אני אשמח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה