digital tutors

• הוסף לסימניות
לאלה שבאתרוג: אתם מצליחים לראות מדריכים מ-www.digitaltutors.com?
ואם לא, יש דרך להוריד מהאתר הזה (כשאהיה במחשב אחר)? לא מצאתי אפשרות כזו
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא באתרוג אבל זה נשמע יותר הגיוני שאתרוג יפתחו לך את האתר[זה לא יוטיב שאין שליטה על החומר] מאשר שתתחילו להוריד סרטונים מהאתר

1. כי באופן חוקי אי אפשר להוריד סרטונים [חומרי עזר כן]

.2 אפילו תוריד באופן פיראטי ותמצא בן אדם ומחשב שיסכימו שתשמשו עם המחשב שלהם לך תתחילו להוריד סרטונים של 13 שעות [84 סרטונים של 15 דקות] איך ליצור רובה במאיה!! ואין לך גישה לרוב הסרטונים רק בתשלום

• הוסף לסימניות
ברוב המדריכים הם נותנים רק סרטון או שתיים להוריד חינם והשאר זה עם תשלום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אינפוגרפיקה;928068:
אני לא באתרוג אבל זה נשמע יותר הגיוני שאתרוג יפתחו לך את האתר[זה לא יוטיב שאין שליטה על החומר] מאשר שתתחילו להוריד סרטונים מהאתר

1. כי באופן חוקי אי אפשר להוריד סרטונים [חומרי עזר כן]

.2 אפילו תוריד באופן פיראטי ותמצא בן אדם ומחשב שיסכימו שתשמשו עם המחשב שלהם לך תתחילו להוריד סרטונים של 13 שעות [84 סרטונים של 15 דקות] איך ליצור רובה במאיה!! ואין לך גישה לרוב הסרטונים רק בתשלום

תודה
זה כן פתוח לי באתרוג אבל אני לא מצליחה להפעיל גם את החינמיים
לוחצת על הקישור שאמור לפתוח את הסרט המבוקש ולא נפתח לי כלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה