• הוסף לסימניות
אני זקוק להוריד DirectX 11 מהקישור הבא,
http://www.techmixer.com/download-directx-11-for-windows-7-directx3d-11/
והוא חסום לי בנתיב.
חבל לי לבקש פתיחה בשביל זה.
מישהו יכול לעזור ואם זה לא קובץ גדול להעלות אותו או לשלוח לי במייל.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
האם זה חסום זה לא אמור להיות חסום
בגלל שהגודל של הקובץ הוא 500mb א"א לשלוח אפשר לנסות
בכ"ז יש שם הורדה של 286kb

קבצים מצורפים

• dxwebsetup.rar
    KB 248.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
זה בדיוק אותו קובץ כמו בקישור שאני שמתי [סליחה על הנודניקיות אבל אין לי מושג בזה].

• הוסף לסימניות
יש שם כמה סוגים של קבצים זה תלוי איזה גי' יש ובאיזה דפדפן משתמשים
לא כל הקבצים הם קטנים שאפשר לשלוח במייל או לעלות לפורום

• הוסף לסימניות
אני משתמש באקספלורר 9 והוינדוס שלי הוא 7 אולטימייט 64 ביט.

• הוסף לסימניות
תראו דבר מוזר [ואולי יש לזה הסבר???]
אני בודק איזה גירסת DirectX מותקנת במחשב.
והנה התוצאות. בכלי האבחון של DirectX התוצאה היא גירסה 11 [מצ"ב תמונה].
ולעומת זאת במידע וביצועים של וינדוס מופיעה גירסה 10, וזה לא משתנה גם לאחר שהפעלתי מדד חוויית וינדוס פעם נוספת.
מי יודע מה הגורם לשינוי?

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    KB 77.2 · צפיות: 13
  • 2.JPG
    KB 24 · צפיות: 14

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה