Elementor display:flex - האם אפשר לפרוס וויד'גטים לרוחב ה-colum? + עזרה בתכנון נכון של הגריד

• הוסף לסימניות
אני עובדת עכשיו על איזה אתר, שיש בו סוג של הידר,
שאני לא יודעת באיזו צורה לחלק אותו.
(האיזור שאני מסתבכת איתו מוקף במלבן אדום).
Untitled-1.jpg

- האם כל widget צריך להיות בתוך colum נפרד?? (אי אפשר לקבוע משהו כמו display:flex כזה, שפשוט יעמיד את כל הווידג'טים אחד לצד השני?)

- אם אכן זו צורת העבודה, שכל ווידג'ט ב-colum נפרד, אני רוצה שרוחב כל colum יקבע לפי הוויג'ט שבתוכו (נגיד אם יש לי תמונה ברוחב 30px, אז רוחב הcolum יקבע לפיה, וככה האלמנטים יעמדו בצורה מסודרת אחד לצד השני, בלי רווחים לא מתוכננים.
יש אפשרות כזאת?

אני מה-זה אשמח לכל עזרה ותשובה וכיוון
תודה רבה ויום שמח
אסתר

• הוסף לסימניות
לתועלת הנתקעים באותו נושא בעתיד:
positioning:costum מעמיד את הווידג'טים זה לצד זה (לרוחב), ומאפשר לקבוע רוחב לכל אחד מהווידג'טים.
כנראה שזה הגדרה שהיתה אמורה להיות פשוטה,
אבל אני הזעתי הרבה עד שאיתרתי אותה...

• הוסף לסימניות
וגם אפשר פשוט לעשות את זה בלשונית מתקדם-מיקום-רוחב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה