Double teddy bear

• הוסף לסימניות
בכל התמונות האחרונות שלה אני מרגישה ב'המודיע' שלא מראים פנים של אישה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1845962:
בכל התמונות האחרונות שלה אני מרגישה ב'המודיע' שלא מראים פנים של אישה...
אני משתדלת לשמור על קדושת המקום...
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1845968:
אז איך את יודעת שהיא חמודה???:rolleyes:

:D

• הוסף לסימניות
נו רחלי באמת היית צריכה לשים לה גרביונים רואים את כול הפולקס שלה ( אייש את ודאי נותנת לה כל היום ביסים )

• הוסף לסימניות
רחלי, הקרופים........;)

סתתתתתם,אני בעד !!!!!!!!

התמונות ממש יפות ואני אוהבת את התאורה הבוקרית הזאת.

בקליינע-את הפסים בקולאז' הייתי מדקקת.........

• הוסף לסימניות
הנוספת!
איך ויתרת עליה?
דבששש

• הוסף לסימניות
אהבתי... מאד...
מיוחד ממש...
מאד מאד לטעמי הזויות המיוחדות בקולאז׳....

(חוץ מזה שהבודדת מקסימה בפני עצמה ושם באמת רואים כמה שהיא בובה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1846068:
העליתי תמונה נוספת :)
עכשיו זה מושלם!!!!!!!!

כזאת יפה תני לנו להנות ממנה

• הוסף לסימניות
היא פשוט לא נכונה בעיני מבחינת התאורה,האחרות כן.
אבל זה גם חמוד.. :)

• הוסף לסימניות
תודה על ההתחשבות...
סוף סוף רואים גם ילדה
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
באמת לא ברור מי יותר teddy ...
מותק של תמונות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה