DVD Maker מתאים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לערוך סרט, (כולל חיתוך הסרטות והוספת פס קול אחר...)
יש לי במחשב רק DVD Maker, זה מתאים לזה? אני לא רואה שם אפשרות של חיתוך סרט..., אולי יש למישהו להעלות לי הדרכות בתוכנה?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת?
או אולי תוכנה אחרת להורדה?

• הוסף לסימניות
יוצר הסרטים של windows
תוכנה קלה ופשוטה לעריכת תמונות וסרטונים

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד אותו בווינדוס 7, אני לוחצת הורדה על יוצר הסרטים, אבל הוא מוריד לי תוכנה בשם DVD Maker ,וזה לא נראה כ"כ טוב...,
לפי חיפוש שעשיתי בפרוג- אין אפשרות בווינדוס7 להוריד את התוכנה הזו, נכון?
או שיש דרך אחרת שאני לא יודעת?

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לכתוב בחיפוש windows live media player

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י י ג;2158679:
יוצר הסרטים של windows
תוכנה קלה ופשוטה לעריכת תמונות וסרטונים

בהצלחה!

יש לי עותק של הגירסא באנגלית המתאימה ל-WIN7. אנא שילחו לי מייל
ל - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 200.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם,
התקנתי היה חסר לי כמה קבצי dll שהצלחתי להוסיף אותם.
ועכשיו אני תקועה באחד שחסר לי,
איך אני יכולה להוסיף אותו?

• הוסף לסימניות
זה מה שמופיע לי:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 33 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה