כללי EPS בקורל

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה תמונות הצרובות ע"י מסלול השמורות בפורמט EPS, (משתמשי פריהנד צורבים ושומרים בדר"כ כך את התמונות לפני העברתן לתוכנה) ואני אמורה לשלב אותן בתוך קורל.

על פניו הכל נראה תקין והתמונות מגיעות ללא הרקע. גם ב-PDF הכל בסדר. אך ליתר בטחון, האם למישהו יצא לעבוד בצורה הנ"ל? אמורות להיות בעיות?
בדר"כ אני צורבת תמונות ושומרת כ-PSD. וכיון שמדובר בהרבה תמונות EPS אני נורא מפחדת שישתבש משהו, ואז, ה' ישמור...

• הוסף לסימניות
יש דרך נוספת לסמן מסביבהתמונה הרצוי, ללכת ל"בחירה" -"שמור בחירה" לקשקש שם איזה שם ולשמור בסיומת tiff,בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אמור להיות בסדר,
אבל ממתי שומרים תמונות בסיומת EPS שזה קובץ ויקטורי? (לא שזה רע, אבל לא כ"כ מתאים).

• הוסף לסימניות
ונתנו, אתה טועה.
הרבה משתמשי פריהנד צורבים תמונה באופן הזה:
יוצרים בפוטושופ מסלול סביב האוביקט, בלי לצרוב אותו מהרקע, ואז כשמיבאים אותו לתוכנה הוא בא צרוב בלי הרקע וחתוך כמו וקטור. (עם נקודות פינה שניתן לערוך אותן)
וראיתי, להפתעתי, שהן באות אותו הדבר לקורל (X3).
החשש שלי הוא שבדפוס הרקע יצוץ לו פתאום!
השאלה היא, האם אתה יכול להרגיע אותי...

הנה דוג':
צפה בקובץ המצורף 6735

קבצים מצורפים

• EPS.jpg
    KB 181.6 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
זה לא אמור לעשות בעיות בכלל.
אגב, אתה יכול לשלוח לי כזה קובץ?
מעניין אותי איך שזה נראה בקורל.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש

• הוסף לסימניות
כן בהמשך,
הדואר יוצא שלי מפוצץ כרגע

אבל הדוגמא שהעלתי היא בקורל, לא בפריהנד

• הוסף לסימניות
למה לא בסיומת tiff כפי שכתבתי -זה יוצא מעולה ללא צורך לתת פקודה לצרוב מספיק רק לסמן.

• הוסף לסימניות
חידוש באלמעלה~~
טנקס..
אני ממשתמשי פריהנד וגם קורל!
ולא חלמתי שיש כזה קיצור!

• הוסף לסימניות
באלמעלא, חידוש ענקי!!! הולך יופי.
פה קבלתי כבר תמונות EPS, אז השתמשתי בהן.
אבל להבא, אני הולכת על הדרך שלך

• הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי, קבצי tiff הם יותר כבדים ולכן משתמשי פריהנד עובדים עם סיומת eps ביבוא מהפוטושופ.
במיוחד אם מדובר בקובץ מרובה בתמונות צרובות. יכביד מאד.

תבדקו את זה...

• הוסף לסימניות
אגב, באותו עניין, (לא רוצה לפתוח אשכול חדש)
האם יש דרך ליבא תמונות לקורל באופן שיהיו מקושרות לקובץ התמונה המקורי (LINK), ושלא יהיו מוטמעות בקובץ?
כמו באילוסטריטור למשל, או אינדזיין.

• הוסף לסימניות
בחלון הייבוא (import בלע"ז)
תסמני V באופציה Link bitmap externally

אבל אני לא מוצאת איפה מרעננים את התמונה, לאחר השינוי - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;75753:
אבל ממתי שומרים תמונות בסיומת EPS שזה קובץ ויקטורי? (לא שזה רע, אבל לא כ"כ מתאים).

EPS זה אבא של פוסטסקריפט, זה לא קשור לווקטורי, זה תומך בהכל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;76068:
EPS זה תומך בהכל.
קובץ CDR גם תומך בהכל, גם קובץ AI, אבל זה קובץ וקטורי, הגם שלפעמים בתוכו יש רק תמונות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה