דרוש מידע F22 מישהו ניסה?

• הוסף לסימניות
עכשיו אני עם 21F רוצה להתחדש
מישהו קנה? איך הוא? נח, אמין?

• הוסף לסימניות
-(אין מצלמה)
-מקשים מגיבים מעולה בשלב זה.
-הפלאפון מספיק מהיר אבל מורגש קצת ההבדל מה F21 PRO.
-זה 16GB (מי שהספיק לקרוא הייתה לי כאן טעות, שכתבתי שזה לא באמת 16, וזה כן 16 במציאות).
-האינפרא אדום שלו משודרג וחזק יותר משל הF21 PRO.
-העיצוב (לטעמי) יפה יותר, (יותר מחודד בזויות).
-[נראה לי שיש כמה הבדלים קטנטנים באנדרואיד שממש קצת יותר מתקדם (כמעט לא מורגש)].
-אין את הרמקולים ליד פתח ההטענה (כמו בF21 PRO, U ובשונה מהQIN1, ובמקום זאת לדעתי חיזקו את הרמקול מעל המסך, וגם האריכו אותו, וכן את החיישן שמכבה את המסך כשמקרבים לאוזן הטמיעו איכשהוא בשחור של המסך כך שלא רואים אותו, אבל הוא ישנו.
-משום מה ההקלטה לא מקליטה חזק כשקצת רחוקים, אני חושב שזה סינון הרעשים של הפלאפון שלא משמיע קולות רחוקים כמעט, ומגביה מאוד קולות קרובים, וזה פשוט מתבטא גם בהקלטה.
-והכי חשוב שהמחיר נמוך ניתן להשיג בארץ ב 380, או בעלי ב 248.
בקיצור אחלה פלאפון אני מאוד נהנה (ושוב מדגיש לקחתי אותו בשביל פלאפון כשר, כך שלא בטוח שכולם יהנו גם כן).

אני לא מבין בזה מצאתי לגבי f22 זה לא נראה לי pro, אבל זה תגובה של מישהו שקנה שמצאתי
מקווה שעזרתי לכם ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה