Fall Fashions-shalechet 2015

• הוסף לסימניות
הרקע אמנם מתאים בגוונים, אבל מפריע לעין להתמקד בבגדים.
בתמונה הראשונה, הדבר הקצר הזה זו חצאית???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1770901:
הרקע אמנם מתאים בגוונים, אבל מפריע לעין להתמקד בבגדים.
בתמונה הראשונה, הדבר הקצר הזה זו חצאית???

בקשר להערה הראשונה, תודה רבה, בקשר לשניה, שוב הופכים פה את הפורום לפורום צניעות??? עד מתי? תלמדו כבר לשמור בבטן הערות שלא קשורת לצילום.
ואגב, זה חנות לבגדי נשים ו נ ע ר ו ת .

• הוסף לסימניות
רחלי כל הכבוד.
אהבתי!

תאורה יותר קונטרסטית ועוד קצת צבע שיפריד מהרקע ויהיה עוד יותר יפה בעיני

• הוסף לסימניות
צילום יפה מאד.

לטעמי רקע חלק היה יותר מדגיש את הבגד

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
מיוחד..צריך באמת קצת יותר הפרדה בצבעים מהרקע..
לגבי ההערה האם זו חצאית? ממש לא! למה נראה לך?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
רחלי ד"ש ומהמם,מגרה לקנות שם:)

• הוסף לסימניות
ההערה על החצאית היתה בתמיהה, כי היא כ"כ קצרה שאפילו לא מגיעה לקצה הברך העליון...
סליחה אם עצבנתי מישהו, וסליחה מהצלמת שלא היא בחרה איזה בגדים יופיעו בצילום.
זו הפעם הראשונה שאני מעירה הערת "צניעות" בפורום צילום, פשוט זה ממש צורם שמוכרים חצאיות מיני בציבור שלנו...

• הוסף לסימניות
צילום יפה הרקע כמו שכתבו, ... והבגדים היו זקוקים לגיהוץ

• הוסף לסימניות
הסטיילינג יפה, יש כאן רעיון יפה של חלוקת המשקל בפריים שיוצרת איזון נהדר בעין.
הרקע בעייתי, אני מניח שאין לך מספיק שטח להרחיק את המוצגים, אחרת יכלת לטשטש את הרקע בצורה נעימה.
נראה שהשקעת הרבה, בכל אופן התוצאה הסופית בעייתית במקצת, ואם זה היה תלוי בי, הייתי מצלם שוב. (עם כל הצער שבעניין) ולדעתי אם תעשי את זה שוב, גם תקבלי שיעור מצויין בצילום, וזה גם יתרום לך בעוד תחומים.
הרבה הצלחה.

• הוסף לסימניות
ראיתי את התמונות בקטן בידיעון של מודיעין עילית - היה נראה טוב מאוד
עכשיו בגדול - אני מסכימה עם הערות מעלי

• הוסף לסימניות
אני גם חושבת שאם יש אופציה לצלם שוב זה עדיף וכדאי.
כי הרקע נורא נורא מפריע וחבל מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1771010:
ההערה על החצאית היתה בתמיהה, כי היא כ"כ קצרה שאפילו לא מגיעה לקצה הברך העליון...
זו הפעם הראשונה שאני מעירה הערת "צניעות" בפורום צילום, פשוט זה ממש צורם שמוכרים חצאיות מיני בציבור שלנו...
לנמוכות כמוני זה חוסך תיקון:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1771055:
הרקע בעייתי, אני מניח שאין לך מספיק שטח להרחיק את המוצגים, אחרת יכלת לטשטש את הרקע בצורה נעימה.
נראה שהשקעת הרבה, בכל אופן התוצאה הסופית בעייתית במקצת, ואם זה היה תלוי בי, הייתי מצלם שוב. (עם כל הצער שבעניין) ולדעתי אם תעשי את זה שוב, גם תקבלי שיעור מצויין בצילום, וזה גם יתרום לך בעוד תחומים.
הרבה הצלחה.

נראה עם היא תסכים, כי זה היה החלום שלה, הסיפור של האבנים.
גם אני חושבת שקע חלק היה מדגיש יותר את הבגדים.
בכל אופן יש פה משהו מאד שונה ואחר.

לחגים זה כבר מילא לא רלווטי, אבל אולי להמשך החורף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sunshine;1771010:

אני לא חושבת שצריך פה התנצלות, אבל בכל אופן אני יסביר.

החצאית רק נראית קצרה, בגלל הגובה שהיא ממוקמת. זה אורך סטנדרתי לגמרי לנמוכות פלוס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1771055:
הרבה הצלחה.

איזה רקע אתה ממליץ, לבן?
כי אין לי אפשרות להתרחק ככ הרבה כדי שיצא עומק שדה רדוד, אלה עם כן אני מצלמת רק פריט בודד, ולא סט שלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1771247:
נראה עם היא תסכים, כי זה היה החלום שלה, הסיפור של האבנים.
גם אני חושבת שקע חלק היה מדגיש יותר את הבגדים.
בכל אופן יש פה משהו מאד שונה ואחר.

לחגים זה כבר מילא לא רלווטי, אבל אולי להמשך החורף

כפי שכתבו קודמי, הדבר הראשון שקפץ לעין זה הבלאגן שהרקע גורם וחוסר ההתמקדות בבגד
כבר עדיף לצלם על לבן (שרוף) ולשתול מה שרוצים בעיבוד.

ואת צריכה להעמיד את הלקוחה על טעותה, היא יכולה לחלום כמה שהיא רוצה על אבנים, אבל אם היא רוצה גם למכור - היא צריכה לתת לאנשי המקצוע את הזכות לשיקול דעת

יתכן שטקסטורה שונה של אבנים היתה מתאימה יותר - ה'אבנים' הללו לא משדרות אמינות, זה רקע שחייב להיות מטושטש משמעותית (מחוץ לעומק השדה) בכדי לעבור מסך.

• הוסף לסימניות
רחלי ממש אהבתי.:)
ומסכימה עם הנכתב לעיל בעניין רקע חלק.
לדעתי זה יצטלם יפה על לבן/בז' וכדו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה