• הוסף לסימניות
האם כבר הגיעו לשם קולקציית חורף?
ואם כן האם יש שם מה לקנות לבנות בגיל 2-3?

• הוסף לסימניות
יש קולקצית חורף יפה מאוד
לא ראיתי בבנות
יש לי בן...

• הוסף לסימניות
זה נראה לי כ"כ לא מועיל לשאול בפורום שיש בו כ"כ הרבה סגנונות ולכל אחד טעם שונה לגבי יופי של סחורה בחנות, כי כל אחד יגיד לך משהו אחר לפי טעמו.....

• הוסף לסימניות
נכון,
אבל היו שם המון סגנונות
המענין הוא שבתחילה הייתי בפוקס בעזריאלי בתל אביב
וח"כ בסירקין בפ"ת
ובפ"ת לא היה כל מה שהיה בתל אביב
וזה לא פעם ראשונה שאני רואה הבדל בין החנויות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מישהי;1391519:
זה נראה לי כ"כ לא מועיל לשאול בפורום שיש בו כ"כ הרבה סגנונות ולכל אחד טעם שונה לגבי יופי של סחורה בחנות, כי כל אחד יגיד לך משהו אחר לפי טעמו.....

את צודקת לגמרי
אבל היות ושמעתי מחברות שהיו שם באמצע אלול שהיו שם רק בגדים עם תמונות שלא כל כך מתאימות העדפתי לברר את זה גם כאן ולשמוע חוות דעת של נשים נוספות, וכך אוכל לדעת האם שווה לי לנסוע עד שם.
והם גם ציינו לי שלבנים יש שם מלאי מדהים.

• הוסף לסימניות
בירושלים יש הבדל אפילו בין החנויות בתחנה המרכזית לסנטר 1,בסנטר הרבה פעמים יותר מתאים לחרדים (חנות גדולה יותר ויש תמיד יותר דברים)

• הוסף לסימניות
באמת יש שוני בין ה'פוקס'ים הם מייבאים לפי הביקוש לכל חנות ברשת, ז"א שלכל אזור יש את הביקוש שלו, אם זה בב"ב אן בקניון.

אני קונה בצפון ומאוד קשה לי לצאת עם משהו לענין.

אבל תמיד אני יוצאת עם שקיות ענקיות, זה דורש ממני הרבה זמן של נבירה...

אבל אם לוקחים זמן ומתארגנים בהתאם זה אפילו מהנה כשאני מציגה את הסחורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה