Galaxi Young הכשר - מה זה האות H למעלה?

• הוסף לסימניות
יש לי פלאפון Galaxi Young הכשר,
לאחרונה צצה לי פתאום למעלה אות H, שלידה חץ כלפי מעלה וחץ כלפי מטה, מדי פעם אחד החיצים מהבהבים.

מאז שיש לי את האות הזו למעלה, הסוללה נגמרת תוך רגע, יש למישהו מושג מה זה ואיך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2211337:
זה אומר שיש קליטה של אינטרנט..

זה מוזר, הפלאפון כשר?? איך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
עברת לאחרונה חברת סלולר?
[כעזרה ראשונה תוכלי פשוט לכבות בפאנל שנפתח על ידי החלקה מלמעלה את האופציה "נתונים לנייד"].

• הוסף לסימניות
בעיה מוכרת ספציפית בדגם הזה.
אבל אל דאגה, לא יהיה לכם שם שום אינטרנט, על אף שבעיקרון הסמל הזה מסמל חיבור לרשת.

• הוסף לסימניות
הסיבה היא שכנראה עברת לחברת הוט מובייל
זה קרה גם אצלי הייתי בסלקום וזה לא הופיע וכשעברתי להוט מובייל זה כן הופיע

• הוסף לסימניות
יכול להיות שמישהו שיחק לך עם ההגדרות בפלאפון.
בהגדרות > טלפון > מצב הרשת > לבחור GSM ולא מצב כפול

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה זה קרה לי
ואני לא מצליחה להבין איך לנתק אותו

תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה זה קרה לי
ואני לא מצליחה להבין איך לנתק אותו

תודה
באיזה מכשיר?
בעיקרון זה
עברת לאחרונה חברת סלולר?
[כעזרה ראשונה תוכלי פשוט לכבות בפאנל שנפתח על ידי החלקה מלמעלה את האופציה "נתונים לנייד"].

יכול להיות שמישהו שיחק לך עם ההגדרות בפלאפון.
בהגדרות > טלפון > מצב הרשת > לבחור GSM ולא מצב כפול

• הוסף לסימניות
תחליקי את המסך מלמעלה ותראי "נתונים ניידים" או משהו בסגנון ותכבי..
אין

כן מצאתי בהגדרות רשת ניידת אבל אין אפשרות לכבות או להחליף (זה נמצא כנתון כמו רמי לוי וכו')

• הוסף לסימניות
גלאקסי יאנג

לא עבר חברת סלולר
ובהגדרות לא מצאתי איך אני מגיעה למצב הרשת
אמנם כבר שניייים אין לי את הטלפון הזה. אבל תנסי
בהגדרות>חיבורים>רשתות תקשורת סלולרית>שימוש בנתונים - תבטלי את השימוש בנתונים

• הוסף לסימניות
אצלי בטלפון כשאני מוריד את המסך העליון
בשורה שאפשר להפעיל צלצול מצב חסימה GPS וכו' יש גם מקש של נתונים לנייד
צריך לכבות אותו ואז זה מפסיק

• הוסף לסימניות
קרה גם לי ממש לאחרונה, אין אפשרות להיכנס להגדרות של אינטרנט כי זה טלפון כשר, וגם אין את ה'נתונים לנייד' כנראה משתנה לפי מי שיצר את החסימה או משהו כזה. למי שיש פיתרון אני אשמח מאוד!
אגב, החל מחודש ינואר כבר לא יהיה אפשר להשתמש בו? זה דור 3 לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה