דרוש מידע GBS חיובי, אשמח לכל מידע מנסיון.

• הוסף לסימניות
טוב יש מצב שזה מתאים יותר לחוכמת נשים, אבל אין לי שם הרשאה ולכן שואלת פה,
אשמח לכל מידע בענין,
איפה ילדתן, כמה רציני לקחו את הנושא, כמה זמן קיבלתן אנטיביוטיקה לפני הלידה, האם התינוק היה אח"כ במעקב מיוחד וכו...
אולי גם אם יש מה לעשות מבחינה טבעית? ומה קרה אם לא הספקתן לקחת אנטיביוטיקה?
קיצור אשמח לכל מידע ממי שקרה לה.
תודה מראש.

(עריכה: כמובן שכבר דיברתי עם הרופאה וגם חפרתי על הנושא, אבל אשמח לשמוע מבעלות נסיון אם זה משהו שעדיף בי"ח מסוים או כל דבר אחר שנתקלתן בו...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון בלי לחץ, יש מלא יולדות עם gbs זה ממש רווח.
את פשוט צריכה להגיע ללידה טיפה קודם, ולא לחכות מידי בבית. כדי להספיק לקבל אנטיביוטיקה.
תשאלי את הרופאה היא תגיד לך בדיוק.
מעבר לזה לא זוכרת שום משהו מיוחד סביב התינוק.
הכל כרגיל.

• הוסף לסימניות
רשמית אמורים לקבל אנטיביוטיקה 3 שעות לפני הלידה.
אם לא מספיקים עוקבים אחרי התינוק למשך 24 שעות מעקב חום וסוכר.

• הוסף לסימניות
רק משהו קטן שאולי יעזור לך-
אין בזה שום דבר מסוכן, סה"כ מקבלים אנטיביוטיקה לפני לידה ובד"כ מספיקים, וגם אם לא- זה לא סכנה גדולה אז התינוק יקבל.
הכל בסדר ואין מעקב מיוחד.

• הוסף לסימניות
לידה אחת לא הספקתי לקבל, והתינוקת לא נדבקה,
לידה אחת קיבלתי רק שעה וחצי לפני הלידה, והתינוק נדבק,
סיפור מאד לא נעים... טיפול נמרץ וכו'.
יצא בניסים גדולים ב"ה.
לא לזלזל!
תשתדלי כמה שזה תלוי בך להגיע בזמן לבית חולים,
ומיד להגיד להם שיש לך gbs חיובי, ולבקש אנטיביוטיקה.

• הוסף לסימניות
אצלי גם כשקיבלתי אנטיביוטיקה וגם כשלא
עשו גם ספירת דם בכדי לבדוק את פעילות המערכת החיסונית
במידה ונראה שהיא פעילה מהרגיל הם משערים שהגוף נלחם בזיהום כלשהוא ולכן נותנים קוקטייל אנטיביוטיקה גם לתינוק
אבל לא נראה לי שמשנה בית החולים
יש להם נהלים ומתיחסים בהתאם

• הוסף לסימניות
אגב,

אני למשל מאוד רציתי להתחבר לחכמת נשים ואפילו מצאתי מישהו שמחוברת שם ודברנו באופן אקראי בעניני עבודה , היא לא מכירה אותי אישית, אבל שוחחנו בטלפון והכרנו ובקשתי שתמליץ עלי .
וזה לא היה מספיק כדי שירשמו אותי לפורום... ממש חבל ..
אז לא תמיד זה תלוי באופן אישי בנו שאנחנו לא מחוברות לשם , פשוט כללי ההצטרפות נוקשים מאוד..

ובקשר ל GBS - לי היה פעם אחת ולא הספקתי וב"ה התינוק לא נדבק מה שכן הם לא שחררו לפני 48שעות (זה היה בקורונה ורציתי להשתחרר לפני ולא נתנו בגלל שהיה GBS).
יש לך הצעה אחרת איך לוודא שאכן יסתובבו בפורום רק נשים?
והפורום מונה היום למעלה מ2,000 נשים. אין לך אף קרובת משפחה/שכנה /חברה שם?

• הוסף לסימניות
היי,
דבר ראשון אין לך ממה להלחץ, מטפלים והכל טוב
לי היה בכל הלידות וילדתי בכמה מקומות, אפילו לא חשבתי אם ללכת לבית חולים מסוים או לא בגלל ה-GBS כי מה שעושים זה נטו אנטיביוטיקה לפני הלידה אני רואה שכתבו פה 3 שעות, לי אז אמרו 4 שעות,
אז את אמורה באמת להגיע בזמן ללידה ולציין את זה, זה אמור להיות כתוב לך גם בדווחים הרפואיים שלך,
את מקבלת אנטיקביוטיקה וזה מספיק,
טוןב שאת יודעת את זה,
יש לי חברה שלא בדקו לה והיתה חיובית ולא ידעה והתינוק נדבק, מיד אחרי הלידה היא בעצמה שמה לב שמשהו איתו לא הכי טוב ודווחה וטיפלו בו מהר זה היה עדיין בדם ולא הספיק לחולל מהומה ב"ה, רק הוא היה מאושפז שבועיים, היום הוא ילד מתוק ובריא ב"ה,
אז שתהיה לך לידה קלה מהירה והכי חשוב תינוק בריא ויולדת בריאה7
בהצלחה

• הוסף לסימניות
טוב יש מצב שזה מתאים יותר לחוכמת נשים, אבל אין לי שם הרשאה ולכן שואלת פה,
אשמח לכל מידע בענין,
איפה ילדתן, כמה רציני לקחו את הנושא, כמה זמן קיבלתן אנטיביוטיקה לפני הלידה, האם התינוק היה אח"כ במעקב מיוחד וכו...
אולי גם אם יש מה לעשות מבחינה טבעית? ומה קרה אם לא הספקתן לקחת אנטיביוטיקה?
קיצור אשמח לכל מידע ממי שקרה לה.
תודה מראש.

(עריכה: כמובן שכבר דיברתי עם הרופאה וגם חפרתי על הנושא, אבל אשמח לשמוע מבעלות נסיון אם זה משהו שעדיף בי"ח מסוים או כל דבר אחר שנתקלתן בו...)
20% מהנשים יש להן ומתוך כך זה סיכוי של 1% שהתינוק ידבק
ובשביל האחוז הזה את מקבלת אנטיביוטיקה לוריד.
אין לחץ.

• הוסף לסימניות
לגיסתי התינוק שלה היה מאושפז שבועיים בגלל שהוא נדבק
זה היה מאד קשה להיות עם תינוק כזה קטן לשבועיים בבית חולים עם עירוי

• הוסף לסימניות
נשמע קצת הזוי שרק אחוז נדבק
וכאן בפורום לבד יש הרבה שמספרות שהתינוק נדבק
מלחיץ!
תאמת שאני רואה את זה בבדיקת שתן שגרתית כתוב צמחה פלורה מעורבת סטרפ וכו
זה אומר שבטוח יש לה?

• הוסף לסימניות
אצלנו היה GBS חיובי והקופת חולים שכחה להודיע במקרה יומיים לפני הלידה אשתי הייתה אצל רופא והא אמר לה בדרך אגב יצא לך חיובי
הקופה התקשרו יומים לאחר הלידה לומר שזה חיובי

ובמהלך הלידה היא קיבלה אנטיביוטיקה ולאחר הלידה יום לאחמ”כ התינוקת חירחרה ואז אתחלנו מארך בדיקות ומעקב קפדני לראות שהתינוקת לא נדבקה
חוץ מזה שהתעכבנו עוד יומיים מתישים בפגייה הכל היה בסד

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אנטיביוטיקה לפני הלידה והכל עבר מצוין ב"ה
ממש אין מה להילחץ
שיהיה בשעה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת