דרוש מידע GBS חיובי, אשמח לכל מידע מנסיון.

• הוסף לסימניות
נשמע קצת הזוי שרק אחוז נדבק
וכאן בפורום לבד יש הרבה שמספרות שהתינוק נדבק
מלחיץ!
תאמת שאני רואה את זה בבדיקת שתן שגרתית כתוב צמחה פלורה מעורבת סטרפ וכו
זה אומר שבטוח יש לה?
לידיעתכם אחוז זה אחד ל-100, זה המון!!!!!!

• הוסף לסימניות
אבל לא כל הנשים נשאות של החיידק
זה אחוז מתוך 20 אחוז של נשאות- זה אחד ל 500
רובן המוחלט מקבלות אנטיביוטיקה כך שזה ממש נדיר שהתינוק ידבק
נכון אבל עדיין מדובר בבערך 360 תינוקות לשנה, זה לא קצת

• הוסף לסימניות
נכון אבל עדיין מדובר בבערך 360 תינוקות לשנה, זה לא קצת
אני שמעתי מכמה רופאים שהאחוז שנדבק זה רק מתוך הנשים שלא מספיקות לקבל,
אלה שמקבלות אנטיביוטיקה כמעט אין סיכוי שהתינוק ידבק,
ככה הבנתי מהרופא- לא בדקתי באופן אישי
ורובן המוחלט מספיקות לקבל, לא יודעת איך בודקים באחוזים כמה נשין מתוך הנשאיות לא מספיקות לקבל- ואז רק אחוז אחד נדבק...

• הוסף לסימניות
ומה עושים אם בד"כ היו לידות מהירות
?

אם האמא לא מספיקה לקבל אנטיביוטיקה 4 שעות לפני הלידה - עושים לתינוק מעקב חום וסוכר במהלך האשפוז, כדי לוודא שלא נדבק.

(למבייתות וגם לשאינן - אפשר וצריך לבקש שבדיקות הסוכר ייערכו בנוכחות האם, אפשר גם תוך כדי הנקה, וכך הדקירות פחות יכאבו לתינוק).

• הוסף לסימניות
אם האמא לא מספיקה לקבל אנטיביוטיקה 4 שעות לפני הלידה - עושים לתינוק מעקב חום וסוכר במהלך האשפוז, כדי לוודא שלא נדבק.

(למבייתות וגם לשאינן - אפשר וצריך לבקש שבדיקות הסוכר ייערכו בנוכחות האם, אפשר גם תוך כדי הנקה, וכך הדקירות פחות יכאבו לתינוק).
דיייייי
ממש מלחיץ
באסה
וזה עכשיו לכל הלידותת הבאות שלה?

• הוסף לסימניות
בלי לקרוא תגובות קודמות-
אני גם חיובית
רוב הלידות לא הספקתי, וזהו. אין מה לעשות. .. שמחתי מספיק שהספקתי להגיע לבית חולים. אם כי לא תמיד לחדר לידה.
יש כן איזה מעקב חום שהם עושים על התינוק, כך שפעם אחת כשביקשתי להשתחרר לפני תום 48 שעות (כי היה שבת) התקשו לאשר לי את זה. נדמה לי שבסוף אישרו כמה שעות לפני תום 48... (עין כרם)

• הוסף לסימניות
בלי לקרוא תגובות קודמות-
אני גם חיובית
רוב הלידות לא הספקתי, וזהו. אין מה לעשות. .. שמחתי מספיק שהספקתי להגיע לבית חולים. אם כי לא תמיד לחדר לידה.
יש כן איזה מעקב חום שהם עושים על התינוק, כך שפעם אחת כשביקשתי להשתחרר לפני תום 48 שעות (כי היה שבת) התקשו לאשר לי את זה. נדמה לי שבסוף אישרו כמה שעות לפני תום 48... (עין כרם)
יכלתי לכתוב את זה מילה במילה. אני חיובית ואף פעם לא הספקתי לקבל. (גם אני לא תמיד הספקתי להגיע לחדר לידה.) מדדו לתינוק חום כל כמה שעות ובדקו סטוריציה וזהו. אף אחד לא התרגש מזה יותר מדי.
(אגב זה אשכול מלפני שנתיים וכנראה שהשואלת כבר ילדה די מזמן.)

• הוסף לסימניות
יכלתי לכתוב את זה מילה במילה. אני חיובית ואף פעם לא הספקתי לקבל. (גם אני לא תמיד הספקתי להגיע לחדר לידה.) מדדו לתינוק חום כל כמה שעות ובדקו סטוריציה וזהו. אף אחד לא התרגש מזה יותר מדי.
(אגב זה אשכול מלפני שנתיים וכנראה שהשואלת כבר ילדה די מזמן.)
אכן
הקפצתי כי הבת שלי שאלה אותי מה זה אומר
ולא ידעתי לומר לה
שאלתי כאן
ואני מנסה להבין מה להגיד לה לעשות
תודה לעונות

• הוסף לסימניות
אכן
הקפצתי כי הבת שלי שאלה אותי מה זה אומר
ולא ידעתי לומר לה
שאלתי כאן
ואני מנסה להבין מה להגיד לה לעשות
תודה לעונות
היא לא צריכה לעשות משהו מיוחד.
בכל חדר לידה יודעים מה הנוהל.
בעז"ה היא ותינוק יהיו בסדר.

• הוסף לסימניות
היא בד"כ לא כ"כ מספיקה להגיע לחדר לידה
ואמרו שצריך 4 שעות
לא צריך 4 שעות, צריך כמה דק', אולי רבע שעה או חצי שעה, לא זוכרת.
4 שעות הכוונה שאם אחרי 4 שעות מהאנטיביוטיקה היא עדיין לא ילדה - יתנו עוד מנה אנטיביוטיקה.
בכל מקרה, הרבה נשים יולדות ככה ב"ה, רק צריך לעקוב שהתינוק לא נדבק. ואם הוא נדבק - יתנו לו אנטיביוטיקה.

• הוסף לסימניות
לי גם היה חיובי, לידת אמבולנס...
מה שאני זוכרת זה בעיקר המון תשומת לב ויחס מסביב לשעון ;) - בעין כרם
כל כמה שעות באו אלי לבדוק מה שלום התינוק
אבל בכללי ממש לא הלחיצו אותי בבי"ח (היה חסר להם שילחיצו, גם ככה הייתי בלחץ...)

• הוסף לסימניות
אני ירגיע אותה קצת
הכי אמא :) תרגיעי הרבה!
זה באמת לא משהו רציני…
אגב, לא בא לי לעצבן אבל אחותי בכלל לא מדווחת וכולם אצלה תקינים, נכון שהיא משוגעת/לא נורמלית/חסרת אחריות/ועודo_O אבל שתראי שזה באמת לא כזה רציני כנראה, אבל ברור שתיקח אנט׳ אבל הלחץ לא מוסיף כלום לעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת