- הוסף לסימניות
לידיעתכם אחוז זה אחד ל-100, זה המון!!!!!!נשמע קצת הזוי שרק אחוז נדבק
וכאן בפורום לבד יש הרבה שמספרות שהתינוק נדבק
מלחיץ!
תאמת שאני רואה את זה בבדיקת שתן שגרתית כתוב צמחה פלורה מעורבת סטרפ וכו
זה אומר שבטוח יש לה?
לידיעתכם אחוז זה אחד ל-100, זה המון!!!!!!נשמע קצת הזוי שרק אחוז נדבק
וכאן בפורום לבד יש הרבה שמספרות שהתינוק נדבק
מלחיץ!
תאמת שאני רואה את זה בבדיקת שתן שגרתית כתוב צמחה פלורה מעורבת סטרפ וכו
זה אומר שבטוח יש לה?
אבל לא כל הנשים נשאות של החיידקלידיעתכם אחוז זה אחד ל-100, זה המון!!!!!!
נכון אבל עדיין מדובר בבערך 360 תינוקות לשנה, זה לא קצתאבל לא כל הנשים נשאות של החיידק
זה אחוז מתוך 20 אחוז של נשאות- זה אחד ל 500
רובן המוחלט מקבלות אנטיביוטיקה כך שזה ממש נדיר שהתינוק ידבק
אני שמעתי מכמה רופאים שהאחוז שנדבק זה רק מתוך הנשים שלא מספיקות לקבל,נכון אבל עדיין מדובר בבערך 360 תינוקות לשנה, זה לא קצת
ומה עושים אם בד"כ היו לידות מהירות
?
דייייייאם האמא לא מספיקה לקבל אנטיביוטיקה 4 שעות לפני הלידה - עושים לתינוק מעקב חום וסוכר במהלך האשפוז, כדי לוודא שלא נדבק.
(למבייתות וגם לשאינן - אפשר וצריך לבקש שבדיקות הסוכר ייערכו בנוכחות האם, אפשר גם תוך כדי הנקה, וכך הדקירות פחות יכאבו לתינוק).
יש רופאים שכן מבצעים בדיקה כל הריון . הרופא שלי טען שפעם חיובית תמיד חיובית...דיייייי
ממש מלחיץ
באסה
וזה עכשיו לכל הלידותת הבאות שלה?
יכלתי לכתוב את זה מילה במילה. אני חיובית ואף פעם לא הספקתי לקבל. (גם אני לא תמיד הספקתי להגיע לחדר לידה.) מדדו לתינוק חום כל כמה שעות ובדקו סטוריציה וזהו. אף אחד לא התרגש מזה יותר מדי.בלי לקרוא תגובות קודמות-
אני גם חיובית
רוב הלידות לא הספקתי, וזהו. אין מה לעשות. .. שמחתי מספיק שהספקתי להגיע לבית חולים. אם כי לא תמיד לחדר לידה.
יש כן איזה מעקב חום שהם עושים על התינוק, כך שפעם אחת כשביקשתי להשתחרר לפני תום 48 שעות (כי היה שבת) התקשו לאשר לי את זה. נדמה לי שבסוף אישרו כמה שעות לפני תום 48... (עין כרם)
אכןיכלתי לכתוב את זה מילה במילה. אני חיובית ואף פעם לא הספקתי לקבל. (גם אני לא תמיד הספקתי להגיע לחדר לידה.) מדדו לתינוק חום כל כמה שעות ובדקו סטוריציה וזהו. אף אחד לא התרגש מזה יותר מדי.
(אגב זה אשכול מלפני שנתיים וכנראה שהשואלת כבר ילדה די מזמן.)
היא לא צריכה לעשות משהו מיוחד.אכן
הקפצתי כי הבת שלי שאלה אותי מה זה אומר
ולא ידעתי לומר לה
שאלתי כאן
ואני מנסה להבין מה להגיד לה לעשות
תודה לעונות
היא בד"כ לא כ"כ מספיקה להגיע לחדר לידההיא לא צריכה לעשות משהו מיוחד.
בכל חדר לידה יודעים מה הנוהל.
בעז"ה היא ותינוק יהיו בסדר.
גם אני לא תמיד הספקתי ולכן אף פעם לא קיבלתי אנטיביוטיקה.היא בד"כ לא כ"כ מספיקה להגיע לחדר לידה
ואמרו שצריך 4 שעות
לא צריך 4 שעות, צריך כמה דק', אולי רבע שעה או חצי שעה, לא זוכרת.היא בד"כ לא כ"כ מספיקה להגיע לחדר לידה
ואמרו שצריך 4 שעות
הכי אמאאני ירגיע אותה קצת
הם שואלים בד"כ.אחותי בכלל לא מדווחת וכולם אצלה תקינים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים