- הוסף לסימניות
אין לי מושג איך היא עוברת את המבחן…הם שואלים בד"כ.
אין לי מושג איך היא עוברת את המבחן…הם שואלים בד"כ.
יש דעה שבודקים כל פעם מחדש ויש שמי שחיובית נשארת חיובית תמיד.יש ענין לשליליות בעבר
לבדוק כל פעם מחדש?
גם אני חשבתי ככה, אבל הרופאה לא נתנה לי הפניה לבדוקיש דעה שבודקים כל פעם מחדש ויש שמי שחיובית נשארת חיובית תמיד.
בכל מקרה, שליליות בעבר זה לא אומר כלום כי זה יכול להתפתח בכל שלב.
כןתאמת שאני רואה את זה בבדיקת שתן שגרתית כתוב צמחה פלורה מעורבת סטרפ וכו
זה אומר שבטוח יש לה?
מעניין מה שאת אומרת.יש דעה שבודקים כל פעם מחדש ויש שמי שחיובית נשארת חיובית תמיד.
בלידה ראשונה יצאתי חיובית, קיבלתי אנטיביוטיקה והכל היה בסדר ב"ה.יש דעה שבודקים כל פעם מחדש ויש שמי שחיובית נשארת חיובית תמיד.
אני ירגיע אותה קצת
בלידה ראשונה יצאתי חיובית, קיבלתי אנטיביוטיקה גם במהלך ההריון כשגילו את זה וגם בלידה כמובן,בלידה ראשונה יצאתי חיובית, קיבלתי אנטיביוטיקה והכל היה בסדר ב"ה.
בשניה יצאתי שלילית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים