gmail - מה יהיה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אין לי כ"כ מושג לאן להעלות את השאלה הזו.
יש לי מייל של ג'ימייל, אבל לאחרונה אחרי השדרוגים שלהם, אני לא מצליחה להכנס לרשימת אנשי הקשר שלי. ברגע שהעכבר מגיע לכיוון של ה"אנשי קשר" נעלמות לי 2 השורות (גם השורה שמעל ה"אנשי קשר", של "דואר"). ועד שאני לא עושה re-fresh הם לא מופיעות חזרה. אבל גם אחרי שהם מופיעות שוב, הם נעלמות כשהעכבר זז מעליהן (נשמע כאילו העכבר מפחיד את האנשי קשר שלי ;)) וחוזר חלילה.

מה עושים??

תודה
:)

• הוסף לסימניות
א. נפטרים מהאקספלורר - זה טוב לעוד המון דברים ולא רק לבעייה הזו
ב. אם בכ"ז מתעקשים להישאר איתו - נכנסים להגדרות, משנים לאנגלית. שומרים. לוחצים על המבחנה הירוקה (Labs) ויורדים למטה עד שמגיעים לפיצ'ר שנקרא Right-side chat שמעביר את הצ'ט לצד שמאל (כשמשתשמים באנגלית לצד ימין), בוחרים Enable, חוזרים להגדרות וחוזרים לעברית וזה מסתדר.
בהזדמנות זו כדאי להפעיל עוד כמה פיצ'רים נחמדים ומועילים שיש שם. ההמלצות שלי:
א. Authentication icon for verified senders - מוסיף סמל של מפתח ליד שולח מאומת, ע"מ שאם נקבל דוא"ל מזוייף בשם אתרים מאובטחים, נדע שהוא מזוייף.
ב. Default Text Styling - ע"מ שנוכל לשתול במייל טקסט מעוצב
ג. Don't forget Bob - אם שולחים מייל בד"כ לכמה אנשים מסויימים, בהפעלת הפיצ'ר הזה ג'ימייל יציע להוסיף את שאר האנשים לפי בחירתכם, אחרי שכתבתם רק שתי כתובות.
ד. Filter import/export - סינון מתקדם של מיילים
ה. Google Maps previews in mail - אם נמצאות כתובות במייל וגוגל מזהה אותם ככאלה - הוא יציג מפה
ו. Got the wrong Bob? - כתבת שם? גוגל יציע לך שמות דומים אולי התכוונת אליהם וטעית.
ז. Inserting images - הוספת תמונות למייל
ח. Mark as Read Button - כפתור "סמן כנקרא"
ט. Message Sneak Peek - צפייה במייל בלי לפתוח אותו ע"י הקלקה ימנית
י. Message translation - תרגם הודעה מכל שפה לכל שפה
יא. Pictures in chat - תמונות מי שאתה משוחח איתו בצ'ט
יב. Undo Send - שלחת והתחרטת? הפיצ'ר הזה נותן לך עוד כמה שניות לבטל את השליחה.

• הוסף לסימניות
אם כבר ג'ימייל..

גם לי נהיו כמה בעיות איתו לאחרונה, דבר שכמעט שכנע אותי לעבור לאאוטלוק סופית.
* קודם כל הרבה פעמים אני רואה אזהרה למטה שכתובת המייל פתוחה במחשב נוסף בכתובת IP......., מה עלי לעשות? מי יכול להתעניין כל כך במייל שלי? :(
* אזהרה נוספת התווספה לי לאחרונה, שטוענת כי אני משתמשת ב-95% מנפח האחסון.

אם תצליחו לעזור לי בשתי הבעיות הנ"ל, כי אז זה אומר שאני ממשיכה עם הג'ימייל ולא זונחת אותו לאנחות, ואז יש לי שאלה נוספת:

איך מסדרים כתובת מייל אישית שלי (על דומיין שקניתי) בג'ימייל?

תודה

• הוסף לסימניות
1. זה בד"כ ה IP של עצמך. גם אותי זה הפחיד אבל בדקתי את ה IP באתר whatismyip.org וראיתי שזה ה IP שלי אז נרגעתי.
2. לא נתקלתי בבעיה כזו. בכמה נפח את משתמשת? תבדקי אולי ממחשב אחר ותראי מה קורה

• הוסף לסימניות
יכול להיות שאת משתמשת בגימייל לגיבויים ולכן נגמר לך כל המקום.
מומלץ לפתוח תיבת גימייל חדשה (זה הרי חינם) ולהעביר לשם את כל המיילים החשובים לך, או למחוק את כל המיילים שאת לא צריכה.
אין אין אין כמו גימייל.
לעבור לאאוטלוק לא היה פותר לך שום בעיה.
א. אם מישהוא גולש לך במייל זה לא משנה אם את פותחת את המייל שלך באאוטלוק או לא.
ב. אם בגימייל אין מקום קל וחומר שבמיילים של החברות האחרות לא יהיה מקום.

• הוסף לסימניות
תודה לכם. (וסליחה מפותחת האשכול על ההסטה..)
האם יש מקום בו אוכל לחפש את המיילים לפי משקלם וכך למחוק את כל הכבדים?
ולשאלתי בהודעה הראשונה, איך מסדרים חשבון מייל על הדוןמיין שלי כחשבון ג'ימייל?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;449291:
תודה לכם. (וסליחה מפותחת האשכול על ההסטה..)
האם יש מקום בו אוכל לחפש את המיילים לפי משקלם וכך למחוק את כל הכבדים?
ולשאלתי בהודעה הראשונה, איך מסדרים חשבון מייל על הדוןמיין שלי כחשבון ג'ימייל?????

1. לא יודע
2. בהגדרות תחת "חשבונות וייבוא", "בדוק דואר באמצעות POP3"

• הוסף לסימניות
ואז הדואר מתעדכן רק פעם בשעה? אם כך זה לא רלוונטי. אפשר לשנות את ההגדרות כך שיגיע מיד אל הכתובת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י good_say;449251:
לא יודעת אם זה הפורום המתאים, אבל אין לי כ"כ מושג לאן להעלות את השאלה הזו.
יש לי מייל של ג'ימייל, אבל לאחרונה אחרי השדרוגים שלהם, אני לא מצליחה להכנס לרשימת אנשי הקשר שלי. ברגע שהעכבר מגיע לכיוון של ה"אנשי קשר" נעלמות לי 2 השורות (גם השורה שמעל ה"אנשי קשר", של "דואר"). ועד שאני לא עושה re-fresh הם לא מופיעות חזרה. אבל גם אחרי שהם מופיעות שוב, הם נעלמות כשהעכבר זז מעליהן (נשמע כאילו העכבר מפחיד את האנשי קשר שלי ;)) וחוזר חלילה.

מה עושים??

תודה
:)
גם לי זה קרה הרבה פעמים אחרי עבודה מאומצת להכנס אל אנשי הקשר שמתי לב שברגע שאני עומד עם העכבר על אנשי הקשר אז מתחיל משחק המחבואים\ תופסת (מחק את המיותר) וזה עובר לצד השמאלי של המסך

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם כבר פתחו אשכול אז לי הג'יימל בכלל לא נפתח הוא רושם לי שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים למרות שאני בטוחה שאני לא טועה

מה אפשר לעשות????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;449274:
א. נפטרים מהאקספלורר - זה טוב לעוד המון דברים ולא רק לבעייה הזו
ב. אם בכ"ז מתעקשים להישאר איתו - נכנסים להגדרות, משנים לאנגלית. שומרים. לוחצים על המבחנה הירוקה (Labs) ויורדים למטה עד שמגיעים לפיצ'ר שנקרא Right-side chat שמעביר את הצ'ט לצד שמאל (כשמשתשמים באנגלית לצד ימין), בוחרים Enable, חוזרים להגדרות וחוזרים לעברית וזה מסתדר.

תודה רבה רבה!!!
מאוד עזר לי, גם זה וגם שאר הפיצ'רים. (אגב, בכלל לא ידעתי שקיים כזה דבר שנקרא labs. לא ראיתי את זה עד שלא החלפתי לאנגלית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 200210010;449351:
אם כבר פתחו אשכול אז לי הג'יימל בכלל לא נפתח הוא רושם לי שהשם משתמש או הסיסמא לא נכונים למרות שאני בטוחה שאני לא טועה

מה אפשר לעשות????
אולי בסיסמה זה על עברית או אפילו מספיק שהCapsLock לחוץ כשלא צריך.

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים..

לאחרונה כמעט כל הודעה שאני שולחת מהג'ימייל רושם לי שההודעה הועברה לאשפה, ואז אם אני רוצה את זה חזרה אני צריכה לשחזר אותה מהאשפה.

מה עושים לזה??

ולפני שתשאלו, בדקתי בהגדרות. הכל מצוין שם..

והדגשתי, זה לא קורה בכל הודעה, כך שזה בטוח לא בהגדרות.

נתקלתם בזה??

מישהו יודע מה עושים לזה????

תודה,

חיה :) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה