יש דרך ליצור קיצור במקלדת?
אני מוצאת את עצמי מקלידה את הצירוף הזה אין ספור פעמים, ורוצה לחסוך את הפעולה הזו..
אשמח לעזרתכם.
כן גם אני.. מחכה להסבר של המבינים בתחום...התקנתי. עשיתי לפי ההוראות, בתכל'ס זה לא הצליח.
מוזר מאודהתקנתי. עשיתי לפי ההוראות, בתכל'ס זה לא הצליח.
התקנתי.תשתמשו בתוסף הזה
![]()
Email Address Autocomplete
התוסף מאפשר שני דברים: • השלמה אוטומטית בעת הקלדת כתובת דוא"ל, רשימת הסיומות להשלמה ניתנת להתאמה אישית. • ניתן להגדיר רשימת מילים…chrome.google.com
אצלי עובד יופי גם במייל, ודאו שאשרתם שהתוסף יפעל גם בתיבת מייל - קליק ימני על אייקון התוסף > התוסף יכול לקרוא וכו' > בכל האתרים.התקנתי.
בפועל עובד יפה במערכת הגביה הממוחשבת שלי (שם היה לי הכי חשוב) אבל בתיבת המייל בשליחת הודעה חדשה לא עולות האפשרויות השונות לקיצור.
מעניין למה יש 'איפה ואיפה' והאם ניתן להתאים גם למייל.
תודה רבה.
איפה אני מוצאת אותו?קליק ימני על אייקון התוסף
את מה, את האייקון?איפה אני מוצאת אותו?
לבדוק שיש לתוסף הרשאה לגשת לאתר המבוקש ולכבות את כרום לגמרי.למה לא עובד?
ביצעתי את כל ההוראות הנ"ל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים