• הוסף לסימניות
שלום
יש לי GMAIL ואני יודעת שיש אפשרות שמתי שמקבלים מייל שומעים צליל.
מישהו יכולה לעזור לי איך אני עושה את זה?
תודה רבה
נ.ב. התקנתי את האנטי ווירוס של MICROSOFT.
זה חזק האנטי ווירוס הזה?

• הוסף לסימניות
צריך תוכנה ברקע לשם כך. או שתשתמשי בדפדפן של כרום (במקרה זה כנסי להגדרות בג'ימייל ותמצאי שמה הגדרה של הודעה על שולחן העבודה).
או שתורידי תוכנה כמו גוגלטוק, צירפתי כאן כזאת בעברית (לא את ההתקנה אלא הקבצים בעצמם. שימי את זה במחשב שלך באיזשהו מקום והפעילי, בהגדרות סמני הפעל בהפעלת המחשב).
בקשר לאנטוירוס הוא נראה לי מאוד טוב, נבצר ממני להשתמש בו בשל פירטיות.

קבצים מצורפים

• Google Talk.zip
    1.7 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
קופצת על העגלה..

מה פשר ה'אפשר הודעות בשולחן העבודה' הזה?
ומה זה יעזור לעניין הצליל?

• הוסף לסימניות
בגוגל כרום יש אפשרות להתרעה על שולחן העבודה.

כשמגיעה הודעה קופץ חלון קטן (מעל כל החלונות הפתוחים) על המסך עם שם השולח ותוכן ההודעה.

• הוסף לסימניות
האם את משתשת בתוכנת דוא"ל או בממשק WEB

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמח לעזור;533096:
צריך תוכנה ברקע לשם כך. או שתשתמשי בדפדפן של כרום (במקרה זה כנסי להגדרות בג'ימייל ותמצאי שמה הגדרה של הודעה על שולחן העבודה).
או שתורידי תוכנה כמו גוגלטוק, צירפתי כאן כזאת בעברית (לא את ההתקנה אלא הקבצים בעצמם. שימי את זה במחשב שלך באיזשהו מקום והפעילי, בהגדרות סמני הפעל בהפעלת המחשב).
בקשר לאנטוירוס הוא נראה לי מאוד טוב, נבצר ממני להשתמש בו בשל פירטיות.
GOOGLE TALK עולה על הכל יש בזה עשרות מעלות והנה אני כותב כמה מעלות:
1. אפשר לדבר עם השני חינם דרך המחשב (נראה לי שזה הקו הכי זול שקיים בעולם אפילו לארצות הברית אני מדבר עם זה והכל ברור וחינם)
2. אפשר לשלוח קבצים בשניות בלי להיכנס למייל.
3. אפשר לדבר בצ'אט בעת לעבוד על המחשב כי המילים קופצים לבד ואין צורך לפתוח את המייל כדי לראות הצ'אט.
ועוד ועוד.....
מי שעדיין לא התקין את זה ידע שכדי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה