gorilapod gp2 ל- canon sx30is האם מתאים?

• פותח הנושא amir
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אני רוצה לקנות gorilapod gp2 למצלמת canon sx30is, המצלמה שוקלת כ-600 גרם אולי מעט יותר, האם דגם ה-gorilapod gp2 מתאים? מישהו התנסה עם מוצר זה (לא המצלמה)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;626611:
בס"ד
אני רוצה לקנות gorilapod gp2 למצלמת canon sx30is, המצלמה שוקלת כ-600 גרם אולי מעט יותר, האם דגם ה-gorilapod gp2 מתאים? מישהו התנסה עם מוצר זה (לא המצלמה)?

כן, מעולה!! המצאת המאה! מומלץ! :)

• הוסף לסימניות
אני משתמש בחצובה הזאת כבר תקופה מאד ארוכה עם מצלמה דומה לשלך (SX20IS) . מאד מרוצה ממנה. אחלה מוצר!

• הוסף לסימניות
בס"ד
תודה רבה!
קניתי ומרוצה מאוד. למי שרוצה לדעת לסוג המצלמה הנ"ל דגם המוצר מתאים ויושבת יציב כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
כמה זה עולה?
מתאים גם לSX 210?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;627600:
כמה זה עולה?
מתאים גם לSX 210?

יש לכם מיני משקלים
ל 210 את יכולה להשתמש באחד קטן יותר
עד כמה שזכור לי עולה מאה ומשהו ש''ח
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה