כללי grep

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי קובץ עם סימני תג, אני צריך לפרמט אותו עם סגנונות.

האם יש פקודה שמוצאת למשל: כל מה שבין @22 ל- @?

• הוסף לסימניות
\@22.+?\@

• הוסף לסימניות
מעולה, תודה רבה
האם יש אפשרות לעשות את אותו דבר רק בלי לכלול את ה@22 וה @ בבחירה?

• הוסף לסימניות
עוד שאלה- איך אני מוצא כל מה שבין @33 עד לסוף הפיסקה... ?

• הוסף לסימניות
בבקשה

נכתב ע"י נפתלי טל;2333241:
עוד שאלה- איך אני מוצא כל מה שבין @33 עד לסוף הפיסקה... ?

@33.+?וסוף פסקא

• הוסף לסימניות
בלי לכלול אמור להיות משהו כזה:
(?<=\@22).+?(?=\@)
למחוק אותם בבת אחת לאחר העיצוב זה משהו כזה:
(\@22)(.+?)(\@)
להחליף ב$1
עם זה עד סוף פסקה צריך להיות
\@.+?$

דולר הכוונה סוף מקבץ של טקסט - ויש בזה חידוש נורא שהוא מוצא גם סוף סגנון תו, ואכ"מ, כלל.

• הוסף לסימניות
מה זה ג'אווה?
אתם לא צריכים להתכתב במעמדי תג? יש לזה פורום? לא?
וואי אני מרגישה טיפשה שאני לא מבינה מה זה..
יבורך מי שמיין את הפורומים..

"פובליק סטטיק וויד מאן סטרינג ארט" -הבנתם?

• הוסף לסימניות
זה גרפ- וזה באינדיזיין. וזה מאוד מאוד מאוד חשוב. עולם אחר עם, עולם אחר בלי. לא יודע מה היו עושים בלי זה. מסדרים מסמך שלם רק עם החלונית הזו של קונטרול F.

לתג יש קודים משלו שמתחילים ב@ עם מספרים או אותיות באנגלית לאחר מכן. יש לו קובץ שיוצא מתג ונשארו הסימנים האלו כדי שידעו מה כל פסקה האם היא כותרת או טקסט רץ או מודגש וכו'. וכעת הוא רצה להעביר את זה לאינדי בעיצוב. ואגב יש סקריפט של אליעזר שעושה את זה אוטמטי.

ומה שכתבת ביידיש, הכוונה ל:

public static void main string arg

וזה השורה הפותחת של כל תוכנת קונסול, בשפת הC#. ואדרבה.

ואגב, קוד בתג שהוא בתחילת פסקה ואין לו קוד סוגר הכוונה היא לסגנון פסקה, רק לסגנונות תו יש קוד סוגר, ואפשר להלחיף אותו בעצמו עם העיצוב. ו@33 הוא אצל הרבה מעמדי תג קוד של תחילת פסקה של מלל רץ. ככה יצא לי לראות הרבה פעמים אצל אחרים וכן הוא אצלי ג"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2333592:
(?<=\@22).+?(?=\@)
(\@22)(.+?)(\@)
להחליף ב$1
\@.+?$

דולר הכוונה סוף מקבץ של טקסט - ויש בזה חידוש נורא שהוא מוצא גם סוף סגנון תו, ואכ"מ, כלל.

אלוף! אלפי תודות ידידי !! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;2333592:
(?<=\@22).+?(?=\@)
(\@22)(.+?)(\@)
להחליף ב$1
\@.+?$

חזק!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה