כללי GREP

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

האמת שאני לא כ"כ משתמשת בגרפים, עכשיו אני בטוחה שהם יהיו לי לעזר....

יש לי 6,495 קצרים סיפורים עם שמות (ראו תמונה) נתתי סטייל של שם וטלפון (אדום) וסטייל של סיפור (אין אנטר אחרי השם והטלפון)

השאלה:
האם יש דרך לא ידנית, לתת את הסטייל של השם והטלפון. אם בכל מקרה צריך לעשות אנטר - האם יש דרך אוטומטית לאנטר אחרי כל שם וטלפון?

תודה לכל התותחים

צפה בקובץ המצורף 329493

קבצים מצורפים

• unnamed.png
    unnamed.png
    KB 216.2 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות שאחרי שעושים אנטר, זה יציג את הסגנון הבא אחריו:

לחיצה כפולה על סגנון הכותרת
בנקסט סטייל - לבחור את סגנון הסיפור.

קבצים מצורפים

• 444.JPG
    KB 54.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אולי כדאי לטשטש השמות והישועות

• הוסף לסימניות
בהנחה שזה מעבר שורה מאולץ על ידי שיפט אנטר- בוחרים את הסגנון פסקה כולו, ובהחלףבוחרים סגנון תו וכותבים את זה:
^.+?\n
שפרושו - תחילת פסקה תו כשלהוא בין נמצא בין לא נמצא עד שאתה מגיע למעבר שורה מאולץ, ואת זה החלף במה שמצאת עם סגנון תו אחר.

• הוסף לסימניות
אם תמיד זה מתחיל עם שם ומספר טלפון, אין בעיה לנוסחת גרפ שימצא לך אותם.
אך מהתמונה נראה שיש לפעמים מקומות שאין מספר טלפון (ורדה תפילין).
מצד שני זה נראה שבדיוק עמדת במקום הזה, אז אולי מחקת ידנית.

תכלס. תשובה לשאלתך:
אנחנו נחפש תחילת פסקה, מספרים, מקף, ושוב מספרים. ונחליף אותם בסגנון פסקה ובאנטר בסוף.
קוד:
^.+?\d+.\d+
והחלפה ב:
קוד:
$0\r
עם הסגנון פסקה הרצוי.

• הוסף לסימניות
הסבר לחיפוש:
^ תחילת פסקה החיפוש מתמקם בתחילת פסקה
. כל תו + ויותר מפעם אחת זה ימצא את כל הטקסט מתחילת הפסקה ועד הסוף, ולכן אנחנו חייבים להגביל אותו.
? תו הגבלה. למה להגביל? ל:
\d תו מספור + ויותר מפעם אחת עכשיו החיפוש יעצור אחרי לפני המקף, כי הוא לא תו מספור
. כל תו (הייתי יכול לשים כאן מקף - אך יש כמה סוגים, ואולי לפעמים אין מקף. אז עדיף פשוט נקודה).
\d תו מספור + ויותר ככה נקבל חיפוש מושלם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה