• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!!

• הוסף לסימניות
יפהפה

• הוסף לסימניות
איזו אומנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;2228946:
תמונה יפיפה.

שאלה קטנה:
האם כתם הצבע מימין, והשמיים משמאל היו האורגינליים בזמן הצילום, או תוספת אח"כ בעיבוד?

תודה, תוספת בעיבוד.

שוב תודה על התגובות שלכן :)

• הוסף לסימניות
אסתי זה פשוט פוסטר

• הוסף לסימניות
אני צריכה כזאת הודעה שתקפוץ לי כשאת מעלה תמונות.
פשוט אלופה!

• הוסף לסימניות
כל מה שאמרו :)

תמונה חלום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;2229486:
תודה, תוספת בעיבוד.

שוב תודה על התגובות שלכן :)

תודה שענית.
לפחות האבחנה שלי לא לגמרי פגומה.

השאלה שלי ממתי תמונה יוצאת ממסגרת של תמונה ונכנסת למסגרת של עיצוב גרפי?
הרי לשמיים המעניינים ולכתם הצבע יש משמעות רבה בהוספת עניין לתמונה וטאצ' שלה. על אף שהבסיס יפה מאד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י y&m;2229626:
תודה שענית.
לפחות האבחנה שלי לא לגמרי פגומה.

השאלה שלי ממתי תמונה יוצאת ממסגרת של תמונה ונכנסת למסגרת של עיצוב גרפי?
הרי לשמיים המעניינים ולכתם הצבע יש משמעות רבה בהוספת עניין לתמונה וטאצ' שלה. על אף שהבסיס יפה מאד.

אני אתן לך את כיוון המחשבה שלי בכל הנוגע לעניין-
בצילום המודרני יש משמעות גדולה לעיבוד, במיוחד בסגנון הזה.
אם התמונה נראית מעובדת בסגנון זול - כמו פילטר שרק זרקו על התמונות והמשיכו הלאה
אז ברור שלא השגנו את התוצאה.
אני מכוונת למקום שאת מתלבטת קשות אם מדובר בעיבוד או תמונה שפשוט יצאה מושלם.

אגב, בנושא של שמיים. שימי לב שלפעמים השמיים המקוריים (בתנאי תאורה מושלמים) עולים על כל דמיון. אין דבר כזה שמים 'מידי יפים' יש שמיים שלא הושתלו טוב בתמונה.
או תמונה שרופה ששותלים לה פתאם שמים פסטורלים...וברור לכולם שזו הדבקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;2229655:
אני אתן לך את כיוון המחשבה שלי בכל הנוגע לעניין-
בצילום המודרני יש משמעות גדולה לעיבוד, במיוחד בסגנון הזה.
אם התמונה נראית מעובדת בסגנון זול - כמו פילטר שרק זרקו על התמונות והמשיכו הלאה
אז ברור שלא השגנו את התוצאה.
אני מכוונת למקום שאת מתלבטת קשות אם מדובר בעיבוד או תמונה שפשוט יצאה מושלם.

אגב, בנושא של שמיים. שימי לב שלפעמים השמיים המקוריים (בתנאי תאורה מושלמים) עולים על כל דמיון. אין דבר כזה שמים 'מידי יפים' יש שמיים שלא הושתלו טוב בתמונה.
או תמונה שרופה ששותלים לה פתאם שמים פסטורלים...וברור לכולם שזו הדבקה.

ברור שעריכה ועיבוד תמונה הם חלק בלתי נפרד מהצילום בעידן 2017.
עדיין הכנסת גוון שלא קיים ושמיים שאינם קיימים אינם דומים לתמונה שצולמה במס' חשיפות ואוחדה.

יש במציאות שמיים נהדרים. זו הסיבה שאני גרה בקומה גבוהה כדי לזכות לחוות זאת באופן יומיומי.
עדיין בד"כ בצילום כשהשמיים רחוקים והאובייקטים קרובים לא נקבל טקסטורת עננים חדה מסיבה פשוטה שהפוקוס לא עליהם.

אי לכך במצב גלויתי שכזה, שהוא בלתי מציאותי (הגוונים והטקסטורה של השמיים) יש משהו לא אמין בהצגת התמונה כפי שהיא ללא ציון העובדה שהיא עברה עריכה מסיבית יותר.

• הוסף לסימניות
תמונה כזאת לא רואים כל יום...
משגע!!

• הוסף לסימניות
התיכנון, הפרטים הקטנים, המיקום, העיבוד עם החותמת שלך- השילוב הזה..... וואו!!!
תמונה חלומית !!

• הוסף לסימניות
אין אומנם מה להוסיף
אבל זה פשוט מיוחד מיוחד במינו
והתמונות שלך באמת יחודיות וכל כך שלך...

• הוסף לסימניות
תמונה ממש יפה!!!

• הוסף לסימניות
אין לי מה להוסיף.
מיוחד קטן על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה