דרוש מידע HFD מתעקשים שמסרו לנו את המשלוח. הם לא! (700 ש"ח לפח???)

• הוסף לסימניות
אצלנו סיפור דומה, כתבו לנו שאספנו את החבילה, אח"כ כתבו שהיא ממתינה לאיסוף ושוב כתבו שאספנו, עכשיו נציגים טוענים שזה לא באחריותם, המוכר טוען שכיון שהם דיווחו על מסירה זה כן אחריותם.
למעשה כמה מאות שקלים שנעלמו.
שוקלים תביעה קטנה

• הוסף לסימניות
וואו גם לי נעלמה חבילה ששלחו איתם, בשווי משמעותי
לקח שבועיים הלוך חזור מעצבנים
ואחרי הבדיקה של מחלקת אובדנים זיכו את השולח והוא זיכה אותי ב"ה מיד..
כנראה יש להם שליחים גנבים😵‍💫 אצלי קרה באזור ירושלים

• הוסף לסימניות
גם אצלי HFD טענו שנמסר משלוח והוא לא הגיע אלי (שווי של 200 ש"ח)
במקרה שלי חזרתי שוב ושוב למוכר
והוא זה שעמד מולם
עד שיום אחד החבילה פתאום נחתה אצלי...

• הוסף לסימניות
אצלנו סיפור דומה, כתבו לנו שאספנו את החבילה, אח"כ כתבו שהיא ממתינה לאיסוף ושוב כתבו שאספנו, עכשיו נציגים טוענים שזה לא באחריותם, המוכר טוען שכיון שהם דיווחו על מסירה זה כן אחריותם.
למעשה כמה מאות שקלים שנעלמו.
שוקלים תביעה קטנה
נראה לי שמספיק לאיים בתביעה קטנה, אבל את זה נראה כשהפיצוי יתקבל...
כנראה יש להם שליחים גנבים😵‍💫 אצלי קרה באזור ירושלים
גם אנחנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה