HIREN'S BOOT

• הוסף לסימניות
אני מניח שרובכם מכירים את התוכנה הזאת השאלה שלי היא כזאת
הייתי ביום חמישי אצל לקוח כנראה מישהוא התקין על המחשב שלו אכטיב דרכטורי
והמחשב ביקש קוד ולא היה לו מושג מה הקוד ניסתי דרך התוכנה לפרוץ את הקוד
ולא הצלחתי אם אתם יודעים איך עובדים אם התוכנה אני מאוד ישמח למדריך

• הוסף לסימניות
יש הבדל גדול בין סיסמה מקומית לסיסמה של דומיין.
סיסמה מקומית המחשב שומר במאגר ה SAM ואפשר עם כלים פשוטים יחסית לאפס למשתמש את הסיסמה או להחליף אותה, זה רק שינוי קטן מאוד ברגיסטרי - ולזה מיועדים הכלים שב HIREN כמו למשל OFFLINE PASSWORD RESET
בדומיין הסיסמה בעיקרון לא מקומית ולכן אא לאפס אותה, אבל בברירת מחדל הוינדוס של מחשב הלקוח כן שומר את הסיסמאות בצורה מוצפנת - אבל כאן אא רק לאפס אלא צריך כלי שידע להוריד את ההצפנה כמו זה http://www.oxid.it/cain.html
וזה רק אחרי שיש לך DUMP מתאים

אבל למה לא להכנס למחשב מקומית - ואז להסיר אותו מהדומיין דרך ה ADMIN ?

מכאן מודעה רבה לכל תמנהלי המערכות שביננו או למי שיש לו דומיין - לשקול לבטל את האופציה הזאת במחשבי הלקוח - שלא ישמור בכלל מטמון של הסיסמאות - זה המפתח ברגיסטרי שאחראי על זה -
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Current Version\Winlogon\

ValueName: CachedLogonsCount
Data Type: REG_SZ
Values: 0 - 50
כשה VALUE על 0 הוא לא שומר כלום

מומלץ לשקול לדחוף את זה לכל הקליינטים דרך ה GROUP POLICY או דרך קובץ REG ב LOGIN לדומיין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meirr;545869:
כנראה מישהוא התקין על המחשב שלו אכטיב דרכטורי
והמחשב ביקש קוד ולא היה לו מושג מה הקוד ניסתי דרך התוכנה לפרוץ את הקוד
ולא הצלחתי אם אתם יודעים איך עובדים אם התוכנה אני מאוד ישמח למדריך

לא כתבת ברור המחשב הינו חבר בדומיין או שהינו שרת DC

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה