How is my new look ?

• הוסף לסימניות
לייק על הרעיון!
החיוכים האלו....
נראה שהם ממש מתקשרים ביניהם;)

• הוסף לסימניות
מקורי ומתוק!

בדיוק נזכרתי בספור חמוד שהיה לי השבוע עם הבן שלי.
ידעתי שביום ראשון אחד מהחברים שלו, שגם קוראים לו מאיר, הולך להסתפר, וגם לו הייתה רעמת תלתלים מאוד רצינית.
אז שאלתי למחרת את הבן שלי: 'נו איך מאיר נראה?' - והוא ענה לי:'מאיר לא הגיע היום, היה רק מאיר חדש'...
(אגב, גם אחרי שניסיתי להסביר לו, הוא החזיק בדעתו שיש מאיר חדש :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתישראל;2256691:
מקורי ומתוק!

בדיוק נזכרתי בספור חמוד שהיה לי השבוע עם הבן שלי.
ידעתי שביום ראשון אחד מהחברים שלו, שגם קוראים לו מאיר, הולך להסתפר, וגם לו הייתה רעמת תלתלים מאוד רצינית.
אז שאלתי למחרת את הבן שלי: 'נו איך מאיר נראה?' - והוא ענה לי:'מאיר לא הגיע היום, היה רק מאיר חדש'...
(אגב, גם אחרי שניסיתי להסביר לו, הוא החזיק בדעתו שיש מאיר חדש :) )

חמוד :)
הם מבולבלים במתיקות..
אולי זה אותו גן ואותו מאיר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאווית;2256775:
חמוד :)
הם מבולבלים במתיקות..
אולי זה אותו גן ואותו מאיר??
לא, אני מכירה את המאיר שלנו, הוא ליטאי ושחרחר.

• הוסף לסימניות
איזה רעיון
והביצוע והזוויות ממש בול.

נראה טבעי לחלוטין

• הוסף לסימניות
ילד מתוק!
ביצוע מקסים!
המון נחת

• הוסף לסימניות
רעיון מדליק
ילד מתוק איזה שיער !!​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טירה;2257223:
רעיון מדליק
ילד מתוק איזה שיער !!​

תודה :)

והנה השיער בהדרתו :D
מתוך אחד העמודים באלבום..

קבצים מצורפים

• מ.jpg
    KB 183 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה