html בתוך gmail

• הוסף לסימניות
אפשר לשלוח gmail ולהכניס בתוכו html ו css?

• הוסף לסימניות
ברור.

• הוסף לסימניות
תיקון טעות

לא לצרף בתוך ה gmail קובץ של html!
אלא לשלוח קובץ שבתוכו יהיה את העיצוב של html css וכו'

• הוסף לסימניות
אכן זה היה מובן מלכתחילה שלא שאלת האם אפשר לצרף קבצים להודעת מייל.

• הוסף לסימניות
אתה קורא אנגלית?
אם כן, תעשה חיפוש ברשת.
כמו כן, אתה יכול לראות קוד של אחד הניוזלטרים שקיבלת לאחרונה ולהבין משם איך עושים את זה.

• הוסף לסימניות
נסיתי מזמן את שניהם וזה לא עזר.
חבל:(

• הוסף לסימניות
אם כן, אני חושב שכדאי שתפרט יותר. מה בדיוק אתה צריך. מה ניסית. מה היה. במה נתקעת. אז אולי מישהו יעזור לך כאן.

• הוסף לסימניות
בס"ד

ניראה לי שאתה רוצה לבנות את הקוד html/css ב gmail עצמו?
ובמקום לבנות דף html זה מוצג בתור טקסט וכאן הבעיה?

• הוסף לסימניות
בס"ד

אם כן הפיתרון פשוט.

תבנה את הדף אימייל שלך בתור קובץ עם סיומת html כמובן.
תשתמש ב inline css להגדרות style.

לאחר שסיימת לבנות את ההודעה שלך תפעיל את הקובץ html שלך בדפדפן.

ותעשה העתק לתכולת הדף.
ולאחר מכן תעשה הדבק ב gmail בדף יצירת הודעה חדשה.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני חוזר על הפתרון, לבנות את ההודעה שלך בעורך קוד חיצוני, להשתמש ב inline css style , לשמור לקובץ file.html.

לאחר שסיימת לערוך את ההודעה, להפעיל את הקובץ בדפדפן לעשות העתק מהדפדפן להודעה שבנית.

ללכת ל gmail לפתוח הודעה חדשה לעשות הדבק להודעה שעשית העתק מהדפדפן. ושלום ההודעה כפי שבנית אותה בעורך, והוצגה לך בדפדפן, מוצגת לך בתוך ההודעה ב gmail ואתה יכול לשלוח אותה לאן שאתה צריך..

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אבל הוא ישלח לי הודעה עם תגיות ה html ו css,
אני מתכוון שזה ישלח בצורת ה html ששלחתי,זהו!

• הוסף לסימניות
בס"ד

שאתה עושה העתקה אתה לא מעתיק את התגיות מהדפדפן!

אתה עושה העתקה להודעה שלך עצמה כפי שרצית שתראה.. לאחר שהדפדפן כבר פיענח את התגיות ובנה מזה את ההודעה שלך.

שוב לא את התגיות להעתיק. העתקה מעתיקה את כל הנתונים הכוללים במבנה ההודעה שלך במצב כזה ש gmail יקבל את זה.. אם לא הבנת תתקשר אלי ואני יסביר לך בדיבור יהיה יותר קל

058-3263277 יוסי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יצא לי לעשות משהו כזה בעבר
כמו שאמרו תשים את העיצוב של הCSS בתוך השורות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה