• הוסף לסימניות
אני מנחש שלא הרצת חיפוש ברשת על הבעייה הזו.
יותר מהר וקל לחפש תשובה ברשת מאשר לחכות לתגובה בפורום...

אתה כנראה משתמש בגירסה ישנה מאוד של PHP או שתשדרג או שתצוץ לך כל רגע בעייה אחרת.
לבינתיים תחליף את :
PHP:
$config = []
בזה:
PHP:
$config = array()

• הוסף לסימניות
עכשיו בשורה
public function imap_connect($config = array()) {

הוא נותן לי

Parse error: syntax error, unexpected '(', expecting ')' in /1.php on line 98

• הוסף לסימניות
עכשיו זה כן עובד אבל נותן את אותה בעייה של ה] בעוד שורות. האם להחליף הכל בarray? בקיצור הסתבכתי....
מה שאני צריך זה רק דואר נכנס.ואולי גם יוצא אבל לא חייב.
אשמח אם תוכל לעזור לי.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
חבל על המאמץ להתעסק עם כל כך הרבה בעיות, תשדרג את העסק.

• הוסף לסימניות
הצלחתי להחליף את כל הסימנים המפריעים והוא מציג לי תיבה אבל ריקה לגמרי ועוד שורת error:

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /1.php on line 40

• הוסף לסימניות
אני מבין שחסר פה קצת ידע בסיסי ב-PHP
אני קצת אפרט לך,
קודם כל חייבים להגדיר את הקידוד של הדף כדי שיציג לך נכון,
דבר שני זה לא כ"כ פשוט לפענח דוא"ל, כי זה תלוי בקידוד שהדואר נשלח,
בשביל זה משתמשים בספריות מוכנות שכבר עשו את העבודה.

צירפתי לך דוגמא מושקעת,
תהנה, בהצלחה.
קצת עבר הרבה זמן אבל שידרגתי את השרת ומשום מה הוא לא מציג לי את האימייל אלא טוען את הדף הרבה זמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה